Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
kup pan róże
medowski • 2013-05-26, 17:11
jak latwo wymusic kupno kwiatka ?

placzem i nachalnoscia

w pl dostal by po kilku sekundach w pysk choc nie popieram oczywiscie takiego sposobu pozbycia sie gowniarza
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-26, 17:27 11
nierozumiem dlaczego nikt do nich nie strzela
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 17:58 5
Co za nachalne żółtki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 18:05
łaaa ile fajnych dupeczek wkoło... miejsce w sam raz dla mnie na wakacje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 18:11
up co to za zdjęcie przedstaw nam geneze twojego wypad do dzielnicowego
Zgłoś
OstrySadol 2013-05-26, 22:30 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 8:51 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jackool 2013-05-27, 12:23 2
Przynajmniej wziął się za jakiś biznes a nie siedzi przed kompem i wali w C.S'a wkurzając ludzi głupimi tekstami.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 21:16
Hah, aż mi się przypomniały cygany urzędujące na Borku Fałęckim w KrK - "Kup pan piłe, matereaca. Daj pan piniondza". Co najlepsze, stali z ta piłą i materacem od rana do wieczora (7:30 - 18:00).
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 21:29
medowski napisał/a:

w pl dostal by po kilku sekundach w pysk choc nie popieram oczywiscie takiego sposobu pozbycia sie gowniarza

dzieciak chce zarobić na ryż żeby wysłać rodzicom do polski.

w ogóle po co bić polaka który chce sprzedać kwiatki ? a sam kim jesteś ? niemcem ? ze bys potraktował tak rodaka ??

Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 21:41
Najgorsze jest to że jebniesz jednego a zaraz 20 przyjdzie następnych.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 22:04 4
Zgłoś
MassSlesher 2013-05-28, 1:00
Ta w czarnym ze spodniami w paski to całkiem niezła dupa
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 1:03 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-28, 1:06 1
Praca na rumuńską pandę, "pan da, pan da" i wyciągnięta dłoń po hajs.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem