Główna Poczekalnia (8) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
kupno wolfa 3 we wsi
konto usunięte • 2012-12-12, 23:04

warto oglądac całośc aczkolwiek kwitesencja całości zaczyna sie mniej więcej od około 5 minuty
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bachowski 2012-12-12, 23:09 9
"warto oglądac całośc aczkolwiek kwitesencja całości zaczyna sie mniej więcej od około 5 minuty"

całość całości, mniej więcej około... Ja jebe...

Poza tym że stylistycznie świrujesz na kogoś wyżej niż jesteś faktycznie to ta cała kwintesencja z bratem i boksem była dawno temu z kupowaniem motocykla i szwagrem. Sam kiedyś chciałem zastosować ten zabieg. W tej rozmowie o moto sprzedawca po tym tekście zmiękł i szybko się przyznał do paru felerów więcej, niż wcześniej deklarował więc chyba warto
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-12, 23:28 1
Bachowski, wiem, że to już kiedyś było stosowane. A jeśli chodzi o moją stylistykę to skoro jesteś aż tak bardzo wykształcony to powinieneś tutaj zauważyc ironię. Domyślam sie, że jestes śmiesznym humanistą, ktory przez całe życie nie zarobi więcej niż 1500zł brutto na miesiąc.
Zgłoś
pawelbrodnica 2012-12-12, 23:33
Dobry to z bratem
Zgłoś
RevolutionGFX 2012-12-13, 2:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 12:19 5
STARE... i podrobione bo pierwszy taki filmik był jak koleś chyba motocykl kupował, więc to podróba ale trzeba przyznać że niezwykle skuteczna technika

sadol.pl/kupowanie-motocykla-vt96475.htm890564
Zgłoś
Echis 2012-12-13, 16:11
@RevolutionGFX ty naprawdę jesteś taki głupi, czy udajesz?
Zgłoś
p2t 2012-12-14, 20:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wilku220 2012-12-14, 21:16
Nędzna i nieudana podróba filmiku z motocyklem.
Zgłoś
Ninja. 2012-12-14, 22:47 1
Zgłoś
mieszalniapasz 2012-12-15, 0:59
Ciekawe czy w TEDEJIKU...
Zgłoś
Stefan_Sigal 2012-12-15, 1:10
"z niemczech"...
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 1:28
a się gościu osrał
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 1:53
mój golf '95, nie ma jeszcze 160 tys. przejechane, przebieg weryfikowany u vw. Zazdrocha jest?
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 11:47
Obejrzałem całość ale tam nic się nie dzieje. Zdjęcie wilka i samochodu do samego końca. Bez sensu...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem