Tradycyjny turecki przepis na kurczaka. Całkiem sprytne wykonanie, a jaki efekt!
P.S. Jak kogoś również irytuje ten dziwny dźwięk, przez niektórych nazywany językiem tureckim, to śmiało przewijać do 2:30, choć polecam całość.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arabska "Piekielna kuchnia", danie finałowe.
pomysł dobry, tylko z ogniem przesadzają
konto usunięte
2017-05-24, 20:20
takie obecnie produkuje sie kurczaki... opuchlizna i woda wyparowała, otrzymali jego naturalny i prawdziwy rozmiar...
Polecam weganom, węgiel to nie mięso
Teraz dawaj filmik z degustacji, smacznego!
Teraz to mnie zaskoczyłeś. Myślałem, że jakiegoś dżina wyczarują.
Nie pokazujcie tego murzynom bo z rozpaczy zaczną rapować a dość tego gówna już jest.
No to pojedlim
Chyba coś nie pykło.