K🤬a, Panowie.
Ja mam swoje lata (>40) i po takim filmie żona znów będzie marudzić, że r🤬am jakieś biurowe koleżanki na boku bo mi nie staje. Jak jej wytłumaczyć takie coś?
Ja mam swoje lata (>40) i po takim filmie żona znów będzie marudzić, że r🤬am jakieś biurowe koleżanki na boku bo mi nie staje. Jak jej wytłumaczyć takie coś?
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.

DonK🤬ssinio napisał/a:
K🤬a, Panowie.
Pomyśl jaki byłby grill z kolegami z takiej maciory z filmiku

podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Nie przy obiedzie kuźwa

podpis użytkownika
sens w bezsensie jest jedynym balansem
DonK🤬ssinio napisał/a:
K🤬a, Panowie.
Pusc to starej i tez odechce jej się r🤬ania hahaha
ta to nie są żarty panowie , a niech przez przypadek kogoś przyciśnie tym dupskiem ...na taki baleron to powinien być nadzór UDT
Co jak co ale trzeba przyznać że ma parę w ramionach jak inaczej wytłumaczyć te obroty. Widzicie tam jakąś line stalową albo wyciągarkę
Dawno temu poznany kolega, jeszcze w daaawnej Czechosłowacji, dawał nam taką zagadkę:
- w jaki sposób sprawdzić, gdzie gruba baba ma otwór?
Posypuje się grubasa mąką, następnie skacze na brzuch...
Długo tego nie mogłem zrozumieć, zanim nie zobaczyłem takiej przykładowej grubej baby
- w jaki sposób sprawdzić, gdzie gruba baba ma otwór?
Posypuje się grubasa mąką, następnie skacze na brzuch...
Długo tego nie mogłem zrozumieć, zanim nie zobaczyłem takiej przykładowej grubej baby