👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ktoś jest debilem, to mu w namiocie turystycznym pustak spadnie na łeb, utopi się w w łyżce wody, i gdy jego żona urodzi mu czarne dziecko to uzna ojcostwo mówiąc, że to jego pierworodny syn.
Przecież to kurierskie gówno cofało się zanim debil postawił nogę na ziemi.
Albo to jest naprawdę genetyczny z🤬b, albo to jest fake.
Albo to jest naprawdę genetyczny z🤬b, albo to jest fake.
Już w latach 70-tych wózki widłowe (i pewnie inne maszyny techniczne obsługiwane z siedzenia) miały na wyposażeniu czujnik siedzenia. Aby wysiąść i włożyć rękę do kabiny i np. podnieść coś joystikiem trzeba było na siedzenie położyć 3 worki cementu.
Jeszcze nie słyszałem o samochodzie osobowym, który w taki "nowoczesny" wynalazek jest wyposażony.
Jeszcze nie słyszałem o samochodzie osobowym, który w taki "nowoczesny" wynalazek jest wyposażony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie