👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Śmieszne kotki, zabawne pieski.
Teraz czas na utalentowane ptaki.
V E L T U R E W A V E.
Teraz czas na utalentowane ptaki.
V E L T U R E W A V E.
#Pantilion Ty nietolerancyjny gburze, zaściankowy katofanatyku i biały ciemiężycielu, jakim prawem mówisz temu czarnemu krukowi/gawronowi kim ma być i z czym się utożsamiać?! Może urodził się z duszą kury i chce być nazywany Tereska? Nie Tobie to oceniać, zgłaszam rasizm i ksenofobię

Teraz nawet Kruki i Wrony chcą być Razem z innymi "ptaszkami"
@Cara_Al_Sol Czy to było nawiązanie do filmu World's Fastest Indian i reklamy Burma Shave?

@Cara_Al_Sol Czy to było nawiązanie do filmu World's Fastest Indian i reklamy Burma Shave?

Wieśniaki z miasta nie widzą różnicy pomiędzy wroną, gawronem, krukiem a kawką; przykre.
1. to nie kruk, nawet nie młody, za mały dziób
2. krukowate bezproblemowo udają inne odgłosy, podobnie jak papugi
2. krukowate bezproblemowo udają inne odgłosy, podobnie jak papugi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie