👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
schab napisał/a:
i slyszales o czyms takim jak sms?
Zadaj to samo pytanie głuchemu

schab napisał/a:
i slyszales o czyms takim jak sms?
a jak odsyłają wiadomość nie odpowiadamy na sms-y

jak tak bardzo Cię to ciekawi to napisz im smsa... chyba, że "nie masz nic na koncie"

To mi się wydaje, że już było i nawet napisałem pod tym, że może to jest kurs dla opiekunów... bo głuchy jest rejestrowany i nie musi czytać "reklam". Albo miałem dejavu...

debilu, to jest kurs dla zdrowych ludzi chcących się nauczyć migowego... Sądzisz, że ktoś dorosły niemy nie zna jeszcze migowego? Myślenie boli....

PiotrekMagik napisał/a:
debilu, to jest kurs dla zdrowych ludzi chcących się nauczyć migowego... Sądzisz, że ktoś dorosły niemy nie zna jeszcze migowego? Myślenie boli....
![]()
debila to sobie poszukaj w domu z resztą po avarcie widzę że nie ma sensu się odzywać

Nic w tym dziwnego, osoby głucho-nieme rozmawiają przez telefon migając sobie przez wideokonferencję.

Przecież to jest kurs dla zdrowych ludzi, którzy chcą się nauczyć języka migowego... Autor debil
NordyckiAlfons napisał/a:
następny postów zeroPrzecież to jest kurs dla zdrowych ludzi, którzy chcą się nauczyć języka migowego... Autor debil
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie