Deska do prasowania, zuch dziewczyna... wie, gdzie jej miejsce.

R🤬albym ale niestety to kociara pewnie wszedzie ma kudły tego sierściucha wiec odpada. Twój kot kupowalby whiskas ale plywa w szambie zdechly
Proszę niech ta izolacja się już k🤬a skończy. Teraz jeszcze bardziej czuję się jak kosmita wśród tych p🤬lonych "nowoczesnych" zjebów.
koty to musza być spięte cały czas... c🤬jowe bo nerwowe życie w wiecznym stresie..
garota napisał/a:
Proszę niech ta izolacja się już k🤬a skończy. Teraz jeszcze bardziej czuję się jak kosmita wśród tych p🤬lonych "nowoczesnych" zjebów.
A co, jesteś starodawnym zjebem i poza piciem wódki i oglądaniem TVN nie ogarniasz, że można się inaczej bawić?
Wyciągnij sobie kij z dupy, powinno pomóc.
fieryangel napisał/a:
A co, jesteś starodawnym zjebem i poza piciem wódki i oglądaniem TVN nie ogarniasz, że można się inaczej bawić?
Wyciągnij sobie kij z dupy, powinno pomóc.
Uderz w stół a nożyce się odezwą

Nie dekielku, alkohol piję bardzo rzadko. Zamiast tego i robienia z siebie debila mam normalne zajawki które realizuję bez zaśmiecania internetu. Nie mam parcia na szkło ani ochoty zdobywać lajków. A jak ta reszta zabawnych zjebów nie potrafisz normalnie spędzać czasu tylko musisz robić z siebie debila to bardzo mi przykro ale c🤬j ci w dupę. Idź pokręć sobie szklankami na kiblu albo wyliż deskę klozetową. Dla was nowoczesnych zjebów to też jest normalne.

fieryangel napisał/a:
Jeśli jest starodawny, to raczej ogląda TVP
Jerzy_Owsik napisał/a:
R🤬albym ale niestety to kociara pewnie wszedzie ma kudły tego sierściucha wiec odpada. Twój kot kupowalby whiskas ale plywa w szambie zdechly
Poligon, to Ty?

fajna odjechana dziewczyna
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

PieronJasnySzlag napisał/a:
Poligon, to Ty?
Nie to nie on tylko ja
@garota i @fieryangel - Jeden rocznik '84 a drugi '86 i kłótnia międzypokoleniowa