👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sunday napisał/a:
Pan Piotr z Wrocławia
Widać, że rodowity Polak. Genów nie okłamiesz
Kolego od usuniętego przed chwilą posta zdążyłem przeczytać ale nie zdążyłem dać piwa, masz rację.
Naprawdę taki film tutaj..bo żongluję papierem (który jest na czasie) i się wali w nogę...naprawdę..?
Kłaniam Się i popieram z całego serca
zorskel27 napisał/a:
Bardzo fajny filmik, bardzo śmieszny.
Teraz pasuje panie moderatorze?
No to do rzeczy.
Sadistic stał sie ociekającym gównym, własnie przez takie ch*jowe posty, bardziej przypomina strone z memami niż sadystyczną strone z czarnym humorem. Już nawet k***a... (wiadomo jaka strona) ma mocniejszego harda. Moderacja to jakiś żart że nie usuwają tego syfu, tylko komentarze które ich krytykują.
Powiedziałbym więcej ale nie mogę, a licze że do kogoś dotrze ten komentarz.
Już drugi raz usuwają mi komentarz...
Kłaniam Się i popieram z całego serca

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie