👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale ją wykrzywia, jakby ze trzy piguły na raz połknęła
Pener nie wiem skąd Ty wynajdujesz te filmiki

Pener nie wiem skąd Ty wynajdujesz te filmiki

Wygląda mi to na bardzo zakaźną chorobę weneryczną
Przykład lesbofilii ???

KateVonD napisał/a:
Niezłe cycuszki jak na przedszkolaka
Przykład lesbofilii ???

golden8426 napisał/a:
kwas już zaczął ostro jej wchodzić. Uśmiechnąłem się do Niej i spojrzałem jej w oczy. Jej źrenice już nabrały pełnej mocy
![]()
Za Spawacza masz piwko

Co do filmiku, miałem ochotę ciepnąć tego potworka packą na muchy prosto w czoło, przez caaaały fimik xd

jahaha xD najepiej zatytułowany temat:d mistrzostwo:d smialem sie rpzez caly filmik wlasnie dzieki tytułowi
Możliwe, że dziewczyna ma autyzm, wy z🤬by genetyczne! Na pewno w przyszłości będzie bardziej wartościowym człowiekiem niż 95% ścierwa tutaj.
Cytat:
Na pewno w przyszłości będzie bardziej wartościowym człowiekiem niż 95% ścierwa tutaj.
na szczęście ja należę do tych pozostałych 15 %

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie