👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widoma jest, widoma. I praktycznie całkiem zdrowa. Młoda ma fobie społeczną
To sie objawia m.in tym, ze takie papy się strzela jak się człowiek denerwuje, a jak ma się nie denerwować,jak spiewa przed bandą rodziców? Poznałem kiedyś taką fobiczkę, dziewucha fajna, ale wez sie takiej w ryj nie śmiej jak Ci takie papy co drugie zdanie strzela:D

mr.EIMIC napisał/a:
Możliwe, że dziewczyna ma autyzm, wy z🤬by genetyczne! Na pewno w przyszłości będzie bardziej wartościowym człowiekiem niż 95% ścierwa tutaj.
Albo ja jestem za długo na Sadolu albo mam na tyle dystansu że mnie też to bawi

imperator2012 napisał/a:
Ta dziewczynka jest niewidoma ! :/
mr.EIMIC napisał/a:
Możliwe, że dziewczyna ma autyzm, wy z🤬by genetyczne! Na pewno w przyszłości będzie bardziej wartościowym człowiekiem niż 95% ścierwa tutaj.
...................hmmmmmmmmmmmmmmm..............

hmmmmm...........................................

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie