📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:57

buddyb napisał/a:
A co ma nauczyciel zrobic ? Uderzyc ? To zaraz kuratorium i sad sie wezma... Wywalic ze szkoly ? Nie ma za co... nawet jak dziecko obraza nauczyciela. przypomnijcie sobie pare lat temu sprawe jak dzieciaki zakladali nauczycielowi na glowe smietnik..... Jedyne co moze zrobic nauczyciel to obnizyc ocene z zachowania... taki wspanialy system nauczania mamy....
Bardziej myśleliśmy o wbiciu igieł z atropiną pod paznokcie i ułożeniu gnojków nad basenem z kwasem ortofosforowym, żeby patrzeć jak w przerażeniu i spazmatycznych konwulsjach zbliżają się do krawędzi, ale może być i uderzenie na początek.

Gdy chodziłem do technikum, to miałem takiego psora od matmy, że człowiek bał się oddychać, żeby za duzo hałasu nie robić.
Co za bydło! Powinni PGRy do ich resocjalizacji pootwierać a parę zeta dziennie za trzepanie gnoju by ich ubogaciło kulturowo!

Bambrych napisał/a:
Nie zesraj się. Nauczyciele patoli nie lubią, dlatego ci się obrywało.
Stul morde cioto i przeczytaj ze zrozumieniem zanim otworzysz swój parchaty pysk żeby wyrzygać pseudofajny komentarz…

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie