Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Molch 2023-03-13, 22:50
Folur napisał/a:

za moich czasów było podobnie w gimnazjum, też takie cyrki się działy
oj, byś się zdziwił, właśnie tacy najlepiej sobie poradzili z mojego rocznika, w przeciwieństwie do tych "grzecznych, cichych, spokojnych i ułożonych"...

ta k🤬a na zmywaku w Anglii, proszę Cię nie znam jednej osoby z moich roczników co odp🤬lała takie rzeczy aby cokolwiek znaczyła na tym świecie aktualnie.
Zgłoś
CrystalFairy 2023-03-13, 23:19
buddyb napisał/a:

A co ma nauczyciel zrobic ? Uderzyc ? To zaraz kuratorium i sad sie wezma... Wywalic ze szkoly ? Nie ma za co... nawet jak dziecko obraza nauczyciela. przypomnijcie sobie pare lat temu sprawe jak dzieciaki zakladali nauczycielowi na glowe smietnik..... Jedyne co moze zrobic nauczyciel to obnizyc ocene z zachowania... taki wspanialy system nauczania mamy....

Bardziej myśleliśmy o wbiciu igieł z atropiną pod paznokcie i ułożeniu gnojków nad basenem z kwasem ortofosforowym, żeby patrzeć jak w przerażeniu i spazmatycznych konwulsjach zbliżają się do krawędzi, ale może być i uderzenie na początek.
Zgłoś
Brutuz 2023-03-13, 23:32 1
Ja nie rozumiem. Za takie zachowanie cała klasa od razu wyciąga karteczkę i robimy taki sprawdzian że wszyscy dostają po jedynce. Kilka razy dostaną banie i się większość opamięta i zacznie wywierać wpływ na tych "wiodących debil" bo większość jednak nie chce kiblować. Do tego od razu do dyrektora. Nauczyciel też powinien mieć prawo filmować i dokumentować zachowanie ucznia dla własnej obrony. Zawsze było tak w szkole że u jednych nauczycieli był rozp🤬ol na lekcjach a u innych dyscyplina. Oczywiście nikt nigdy nie odważył się na takie akcje jak ci dageneraci....
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2023-03-14, 0:44
c🤬j z nimi
Zgłoś
Wiewór 2023-03-14, 1:28 1
Dlatego szkoła nie powinna być obowiązkowa.
Jak ktoś nie chce to go wyj🤬.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
BambiPMT 2023-03-14, 6:27
Jokerd napisał/a:

Szczerze? Oczywiscie ze takie szczochy powinny ponosić najwyższe konsekwencje wlacznie z solidnym wp🤬lem w domu od starych. Problem w tym, ze wp🤬l w duzej mierze powinni dostac rodzice, ktorzy maja w c🤬ju takie zachowania swoich dzieci i staną jeszcze w obronie.
Natomiast z drugiej strony poruszyłeś fajny temat braku konsekwencji, bo taki fajny system szkolnictwa jest. I tutaj dojde do momentu, jak sobie przypomne czasy jak to ja bylem uczniem i jak ja sobie przypomne co niektorzy pok🤬ieni nauczyciele (a w glownej mierze nauczycielki, ktore byly albo starymi pannami ktore c🤬ja widziały 30 lat temu, albo furiatki slabo r🤬ane przez starego w domu) wyrabiali aby zatorowac czlowiekowi furtkę na lepsza szkole, ewentualnie aby dop🤬lic mlodziezy powodując u nich wrzody i załamanie nerwowe to mnie krew zalewa a jednoczesnie powoduje pusty smiech jak widze dzisiaj taka niezaradność. Kiedyś k🤬ie potrafiły ze zwierzęcych pobudek gnoić jednostki i wychodzic z zalozenia ze ich przedmiot jest NAJ bo jak nie to nadejdzie ciemna apokalipsa,nie przyjmując do wiadomosci ze ktos nie jest wybitnie zdolny/nie wiąże przyszlosci z jego przedmiotem. O nieudolnych próbach rozwiązania problemow ze słabszymi psychicznie dzieciakami, ktore byly jezdzone psychicznie przez rówieśników - na zasadzie „niech kazdy wstanie i powie co mu sie do konkretnej osoby nie podoba i co o niej mysli” - sam bylem swiadkiem podobnych scen wielokrotnie za mojej edukacji.
Takze - gowniary do smietnika, a nauczycielom z bolem serca - c🤬j wam w dupe, karty jak widac moga sie w zyciu odwrócić. Kiedys nap🤬lali linijkami po łapach za byle c🤬j, potem stosowali bardziej wyrafinowane metody terroru i presji psychicznej. Teraz zmagajcie sie z takim samym c🤬jstwem sami. Niespecjalnie mi szkoda nauczycieli.

Nie zesraj się. Nauczyciele patoli nie lubią, dlatego ci się obrywało.
Zgłoś
saves 2023-03-14, 8:41 1
Gdy chodziłem do technikum, to miałem takiego psora od matmy, że człowiek bał się oddychać, żeby za duzo hałasu nie robić.
Zgłoś
PC_Majster_GNU 2023-03-14, 9:58
Co za bydło! Powinni PGRy do ich resocjalizacji pootwierać a parę zeta dziennie za trzepanie gnoju by ich ubogaciło kulturowo!

podpis użytkownika

Tylko ,,free software"!!!
Zgłoś
silwerbalk 2023-03-14, 10:07 2
Serio k🤬a murzyni..... J🤬e sm🤬chy. Ne🤬dy tylko że białe. Podludzi trzeba utylizować
Zgłoś
WujekMajkel 2023-03-14, 12:13
Nowe info:

Cytat:

Szybko wyszło na jaw, że chodzi o jedną ze szkół podstawowych w Lisewie Malborskim. Sprawa trafiła oczywiście na policję, nagranie zabezpieczono w celu dalszych badań. Okazało się, że odpowiedzialni za całe zajście są czterej uczniowie (dwójka 14-latków i dwójka 15-latków).

Policjanci przyjęli od nauczycielki zawiadomienie o znieważeniu funkcjonariusza publicznego, bo taki status ma nauczyciel, zabezpieczyli film i przesłuchali świadków.

Na nagraniu słyszymy wiele wyzwisk i wulgaryzmów skierowanych w stronę nauczycielki. Na koniec, kiedy zadzwonił dzwonek, padają słowa:

Pakujemy walizę i wypie*****my stąd.

Dwójka najaktywniejszych w całym zajściu uczniów została ukarana naganą od dyrektora. Pozostała dwójka dostała naganę od wychowawcy, a wszyscy ci, którzy w mniejszym stopniu brali udział w całym zajściu, mogą spodziewać się obniżenia oceny z zachowania. Dodatkowo cała klasa otrzymała zakaz przynoszenia telefonów do szkoły.

Także klasycznie c🤬ja im zrobili i gówniaki będą dalej robić co chcą.
Zgłoś
minions 2023-03-14, 13:44
Sprawa się jeszcze potoczy. Grzywna i pracę publiczne wpadną.

podpis użytkownika

Lets Burn!
Zgłoś
MysteryMan 2023-03-14, 17:34
Molch napisał/a:

ta k🤬a na zmywaku w Anglii, proszę Cię nie znam jednej osoby z moich roczników co odp🤬lała takie rzeczy aby cokolwiek znaczyła na tym świecie aktualnie.

Raczej po prostu nie wielki procent z nich wyjdzie na ludzi.
Zgłoś
Jokerd 2023-03-14, 19:42
Bambrych napisał/a:

Nie zesraj się. Nauczyciele patoli nie lubią, dlatego ci się obrywało.

Stul morde cioto i przeczytaj ze zrozumieniem zanim otworzysz swój parchaty pysk żeby wyrzygać pseudofajny komentarz…

Zgłoś
mekiz 2023-03-14, 19:44
W szkole powinien być wprowadzony lincz.

podpis użytkownika

Mek
Zgłoś
krasnal_hałabała 2023-03-15, 5:57
Zapi93 napisał/a:

Ale patologia. Wychowywanie płatków śniegu i ludzi bezkarnych prowadzi właśnie do czegoś takiego, plus te ostatnie głośne pobicia za nic. Pod pręgierz po 10 batów na gołe plecy i zamknie ten ryj lampucera jedna z drugą

Wojna zrobi porządek, zaczynam rozumieć Iluminatów i Masonerię. Szkoda tylko, że dobrzy ludzie też oberwą rykoszetem, sam nie jestem święty, ale dużo lepszy niż te z🤬by, tego jestem pewien. Niemniej szkoda mi także siebie, bo jakby nie było tak wojna, która nadchodzi będzie najbrutalniejszą w dotychczasowej historii ludzkości, przynajmniej z tej znanej nam historii. Pozdrawiam.

Cyjanek można pozyskać z pestek moreli albo czereśni, z innych też, ale nie chce mi się pisać. Nie umiera się szybko, śmierć jest długa i bolesna, dusisz się, ale jest pewna, po pięciu minutach odtrutka nie zadziała. Polecam, jeśli ktoś chce skończyć z sobą w momencie jak piekło się zacznie. Zaznaczam, że samo wp🤬lenie pestek moreli nie sprawi, że cyjanek zdziała, należy wysekwencjonować cyjanek potasu z pestek za pomocą alkoholu i obróbki mechanicznej pestki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie