📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Jak on mówi że ' można się nauczyć o życiu na ulicy a nie jak żyć na ulicy...

MahoRR9 napisał/a:
@ogonix: PSEUDO mądrości Eldoki? No c'mon. Eldoka nie jest głupi i potrafi pisać strasznie dobre teksty (oczywiście nie wszystkie, ale dużo). Nie wszystkie od razu zrozumiesz, niektóre dopiero jak znajdziesz sie w podobnej sytuacji i będziesz mógł się utożsamić
![]()
junes, kidd, laik, jimson czy mes wciagaja uszatego nosem.
nie mowie, ze eldoka jest debilem czy cos, ale stary. smieje sie z takich ludzi, ktorzy sluchaja eldo i uwazaja sie za "hiphopowych medrcow", bo MADRE I GLEBOKIE TEKSTY. serio ?
@UP Nie powiesz mi, że takich nie ma
Oczywiście, że są ludzie, którzy zjadają Eldoke - dla mnie np Bisz, ale Eldo też potrafi pisać dobre linijki.

bardziej chodzi mi o jego fanbase. gownowiedzace dzieciaki, ktore mysla, ze sluchaja zyciowych, glebokich madrosci.
606 napisał/a:
Natalka wygląda jak moja pierwsza <3
Lecę szukać po fejsbuczku.
Znam je, chcesz profil?

youtube.com/watch?v=cKXKCznW4fw K2 tutaj ładnie podsumował tych "ludzi ulicy". Nikomu nie zycze takiego zycia
Ale z🤬by
Jeden udaje że żuje gumę, a drugi od połowy próbuje zgrywać kozaka i powtarza to o co laska pytała ;d

Po prostu nie wierzę, albo czegoś nie rozumiem! Wszyscy jak jeden mąż psioczą na tych kolesi (nie wspominając o tych, którzy muszą pocisnąć, "bo gimby"). Zdaje się jednak, że całym dowcipem w tym filmiku jest pani przeprowadzająca ten głęboki wywiad. Ja się pytam kto qrwa pozwolił jej zadawać pytania? Takie przemyślane i pozwalające zagłębić się w odpowiedź, składające się z dwóch słów+yyyyyy!!! Pifko dla tych kolesi, że nie posrali się przed kamerą jak zapewne zrobiło by większość z was, internetowe cwaniaki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie