Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mikolab1891 2019-09-17, 8:13 1
Loaloa napisał/a:

Zaleciłbym kurację pastylką z ołowiu, ale że mafia lekowa wywiozła wam większość medykamentów, można typa zatłuc szpadlem.

SupremeLeader napisał/a:

Nie sądziłem że kiedyś to się stanie, że kiedyś się z Tobą zgodzę.... zdejmę teraz czapkę z głowy bo to wiekopomna chwila. Loaloa (werble) Masz piwo!

Mam żelazne zapasy ołowiu - spokojnie

podpis użytkownika

Rusznikarstwo, lutnictwo, korki z angola
Zgłoś
Konto usunięte 2019-09-17, 8:38 2
j🤬y debil, mógł się sp🤬olić z tej drabiny
Zgłoś
GloomyUndertaker 2019-09-17, 8:51 5
K🤬a, a mógł go lekarz na beton upuścić przy porodzie. Na c🤬j to coś oddycha?

podpis użytkownika

Nie ma niemoralnych propozycji. Są tylko nieumiejętnie formułowane zachęty.
Zgłoś
bodzio667 2019-09-17, 9:04 8
Bo kiedyś było więcej chłopaków z jajami i to koledzy prostowali patusów.

podpis użytkownika

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
nowynick 2019-09-17, 9:21 1
nawet to mnie tak nie wk🤬iło (18+)
sadistic.pl/warszawa-maj-1942-vt444354.htm
Zgłoś
BrunerOvned 2019-09-17, 10:32
Bezrobotny szlachcic po wyższej szkole robienia hałasu....

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
silwerbalk 2019-09-17, 10:57 6
Co to k🤬a za gamoń..... zapytał bym się go czy stary go w nocy odwiedza i czy musi teraz to odreagować
Zgłoś
Perhydrol 2019-09-17, 11:18 2
Rozj🤬 takiego to mało, do spalenia razem ze starymi.
Ewentualnie wrzucać na gonitwy byków jak w filmiku poniżej
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2019-09-17, 11:20 5
ale śmieć z typa
Zgłoś
Bushido21 2019-09-17, 11:32
Loaloa napisał/a:

Zaleciłbym kurację pastylką z ołowiu, ale że mafia lekowa wywiozła wam większość medykamentów, można typa zatłuc szpadlem.

Wracaj już do mycia garów.
Zgłoś
Policeman 2019-09-17, 11:32 9
Przyznam, że nie mogę doczekać aż to zero życiowe, te ścierwo [ludzkie?] będzie za kilka lat grzecznym głosikiem mówić dzieńdobry, dowiedzenia na jakimś parkingu albo będzie pytać jakie frytki chcę w macu. To i tak optymistyczny wariant. Zapewne wyp🤬oli przed zaliczeniem zawodówki na jakiś zmywak w anglii, gdzie chlejąc tani alko i biorąc tanie dragi straci wszystkie zęby jeszcze przed 30-tką. Zar🤬a w życiu jedynie kilka grubych kurew z syfilisem i ropą odbytniczą. To też jest optymistyczny wariant, myślę, że najprędzej cwaniak pójdzie na jakąś "robotę", kogoś napadnie, zostanie złapany, sprzeda znajomych. I będzie dostawał w celi wp🤬l i będą go c🤬lić - a i tak myślę, że to będzie jego optymalne osiągnięcie życiowe. Gdyby mnie dopuścili na długość ręki do tego gnojka...
Zgłoś
Cryo 2019-09-17, 11:53 3
W szkołach pod każdym biurkiem powinien być czerwony guzik. Po wciśnięciu wpada grupa ochroniarzy, śmiecia butują, a później całą patologiczną rodzinę wywożą na Śląsk do ciężkich robót.
Zgłoś
fieryangel 2019-09-17, 12:14 3
Szkoda ze tego typu podludzie są bezkarni. Powinno się wyrywać takie chwasty dla dobra społeczeństwa.
Widać że babeczka nic nie może zrobić w tej sytuacji... Żenada.
Zgłoś
banior 2019-09-17, 12:35
"Biore cie na napad..."-to po śląsku? Ja p🤬le...

podpis użytkownika

banior
Zgłoś
Andrzejas 2019-09-17, 14:17 2
I to jest moment, kiedy prawo powinno się uchylać. Proszę podać personalia tego śmiecia, żeby każdy mógł go gnoić do końca jego dni. C🤬ja mnie interesuje, czy mu przejdzie, czy kiedyś będzie przykładnym obywatelem tego świata... C🤬ja mnie interesują też jego krewni. Są współwinni. Niech cierpi i marznie w głodzie codziennie dostając wp🤬l od innych!

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie