📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zaleciłbym kurację pastylką z ołowiu, ale że mafia lekowa wywiozła wam większość medykamentów, można typa zatłuc szpadlem.
mam nadzieje, ze "bohater" filmiku zabladzi w internecie i zajrzy na sadola. Mam nadzieje, ze odnajdzie ten temat i pokusi sie by zajrzec do komentarzy. Mam nadzieje, ze poprosi kogos, kto mu te komentarze przeczyta. Mam nadzieje, ze sie dowie, ze kolega bedzie mial odwage przeczytac mu na glos, ze jest z🤬bem i frajerem.
Niech będzie pochwalony pan nasz Jezus Chrystus…
To ja sobie myślę: „To po co taki człowiek żyje? Po co taki człowiek żyje, jak ten chwast?”
To ja sobie myślę: „To po co taki człowiek żyje? Po co taki człowiek żyje, jak ten chwast?”

Kulturę wynosi się z domu, on wynosił tylko puste butelki.
Zastanawia mnie z czym musiała się skundlić jego matka, że wydaliła takiego bękarta.
Zastanawia mnie z czym musiała się skundlić jego matka, że wydaliła takiego bękarta.

Loaloa napisał/a:
Zaleciłbym kurację pastylką z ołowiu,... ...można typa zatłuc szpadlem.
Nie sądziłem że kiedyś to się stanie, że kiedyś się z Tobą zgodzę.... zdejmę teraz czapkę z głowy bo to wiekopomna chwila. Loaloa (werble) Masz piwo!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie