podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludziTo była największa korzyść ze wstąpienia do Unii. Wcześniej normą było dostawanie wp🤬lu na ulicach, szczególnie po zmroku, drobna przestępczość, kradzieże kieszonkowcy. Po wejściu do Unii Polska w parę miesięcy dosłownie stała się bezpiecznym krajem, bo cała patola tam wyjechała.
Wielu nie dało rady i wrócili. Ci najgorsi. Ale lat im przybyło, więc nabrali ogłady. Ewentualnie się rozpili i stali się niegroźnymi żulami.
Z tego co widzę, teraz najwięcej świeżego, polskiego patolstwa wyjeżdża do Holandii. Cieszcie się, inaczej w Polsce byłoby jak dawniej.
To była największa korzyść ze wstąpienia do Unii. Wcześniej normą było dostawanie wp🤬lu na ulicach, szczególnie po zmroku, drobna przestępczość, kradzieże kieszonkowcy. Po wejściu do Unii Polska w parę miesięcy dosłownie stała się bezpiecznym krajem, bo cała patola tam wyjechała.
Tak było. Najgorsze patusy zniknęły z osiedla.
Wielu nie dało rady i wrócili. Ci najgorsi. Ale lat im przybyło, więc nabrali ogłady. Ewentualnie się rozpili i stali się niegroźnymi żulami.
Z tego co widzę, teraz najwięcej świeżego, polskiego patolstwa wyjeżdża do Holandii. Cieszcie się, inaczej w Polsce byłoby jak dawniej.
[ Dodano: 2025-05-09, 17:54 ]
No nie wiem, nie zauważyłem zmian. Dalej tyle samo debili w tych niderlandach co kiedyś ... Chociaż może jednak trochę więcej. 🤔 Kurła go mać... w sumie to masz rację.
Przeważająca większość w kraju została, i wychowali nowe pokolenia.Takie patusy już nie wrócą. Cieszcie się.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Jakbym miał zgadywać to chłop ją zdradzał z paniami z tego domu który oznaczyła strzałką

To była największa korzyść ze wstąpienia do Unii. Wcześniej normą było dostawanie wp🤬lu na ulicach, szczególnie po zmroku, drobna przestępczość, kradzieże kieszonkowcy. Po wejściu do Unii Polska w parę miesięcy dosłownie stała się bezpiecznym krajem, bo cała patola tam wyjechała.
Teraz przyjadą tacy sami z niemiec tylko opaleni byłe kogo nam nie przywiozą
Dokładnie, z mojego miasta wyjechała spora część patoli ( złodzieje, alimenciarze, pijaki, poszukiwani przez policję, narkomani, bankowi dłużnicy itd itp) i mowa tu tylko o centrum miasta.