Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dumad 2025-05-09, 16:43
Piękny przykład daje dzieciom. Matka Polka hatfu!

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
Kutasorożec 2025-05-09, 17:12
Widzę Pani robi sobie nową reklamę , bo coś liczba klientów spadła
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-05-09, 17:18 4
Plodus napisał/a:

To była największa korzyść ze wstąpienia do Unii. Wcześniej normą było dostawanie wp🤬lu na ulicach, szczególnie po zmroku, drobna przestępczość, kradzieże kieszonkowcy. Po wejściu do Unii Polska w parę miesięcy dosłownie stała się bezpiecznym krajem, bo cała patola tam wyjechała.

Wielu nie dało rady i wrócili. Ci najgorsi. Ale lat im przybyło, więc nabrali ogłady. Ewentualnie się rozpili i stali się niegroźnymi żulami.
Z tego co widzę, teraz najwięcej świeżego, polskiego patolstwa wyjeżdża do Holandii. Cieszcie się, inaczej w Polsce byłoby jak dawniej.
Zgłoś
Polak_mały 2025-05-09, 17:25
Weź już wróć na tego swojego tiktoka
Zgłoś
Latissimus 2025-05-09, 17:44 1
Plodus napisał/a:

To była największa korzyść ze wstąpienia do Unii. Wcześniej normą było dostawanie wp🤬lu na ulicach, szczególnie po zmroku, drobna przestępczość, kradzieże kieszonkowcy. Po wejściu do Unii Polska w parę miesięcy dosłownie stała się bezpiecznym krajem, bo cała patola tam wyjechała.

Tak było. Najgorsze patusy zniknęły z osiedla.
Zgłoś
PrzyczajonyJamniczek 2025-05-09, 17:48 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Wielu nie dało rady i wrócili. Ci najgorsi. Ale lat im przybyło, więc nabrali ogłady. Ewentualnie się rozpili i stali się niegroźnymi żulami.
Z tego co widzę, teraz najwięcej świeżego, polskiego patolstwa wyjeżdża do Holandii. Cieszcie się, inaczej w Polsce byłoby jak dawniej.

[ Dodano: 2025-05-09, 17:54 ]
No nie wiem, nie zauważyłem zmian. Dalej tyle samo debili w tych niderlandach co kiedyś ... Chociaż może jednak trochę więcej. 🤔 Kurła go mać... w sumie to masz rację.
Zgłoś
majeńka 2025-05-09, 18:39
TwójCzarnyPan napisał/a:

Takie patusy już nie wrócą. Cieszcie się.

Przeważająca większość w kraju została, i wychowali nowe pokolenia.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
elim 2025-05-09, 18:46 1
Co za atencjuszka ta Monia, musiała nawet na jezdni napisać gdzie mieszka. ( ͡° ͜ʖ ͡° )
Zgłoś
tomashm 2025-05-09, 19:20 2
mauser napisał/a:

a Brajan co tam skrobie ?

...siostrę...
Zgłoś
100pa 2025-05-09, 19:50 1
Jakiś kontekst całej akcji?
Jakbym miał zgadywać to chłop ją zdradzał z paniami z tego domu który oznaczyła strzałką
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-09, 21:08 2
ja p🤬le jak to dobrze że te z🤬by wyjechały z Polski widać po ryju że j🤬a p0lka
Zgłoś
tommmmm 2025-05-09, 21:21 1
Monika widać, że z niejednego ( C🤬JA ) pieca chleb jadła
Zgłoś
warszawiak123 2025-05-09, 22:03
Plodus napisał/a:

Teraz przyjadą tacy sami z niemiec tylko opaleni byłe kogo nam nie przywiozą
Zgłoś
lesku73 2025-05-09, 23:46
Plodus napisał/a:

Dokładnie, z mojego miasta wyjechała spora część patoli ( złodzieje, alimenciarze, pijaki, poszukiwani przez policję, narkomani, bankowi dłużnicy itd itp) i mowa tu tylko o centrum miasta.
Zgłoś
POeBaNy 2025-05-10, 7:38
A sama ma różnokolorowe bombelki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie