📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:17

CzerstWybut napisał/a:
Następny glupek z narracją dziennikarza telewizji proniemieckiej. Przystępując do unii, wchodziliśmy na innych umowach i zasadach. Trzeba być albo głupkiem z iq 40 albo albo urodzić się po 2004 roku zeby tego nie wiedzieć.
Nie bądź czerstwy. Przecież wyraźnie napisałem, może dlatego trzeba z tej Unii wyjść, a Ty tu jakieś elaboraty piszesz, których i tak nikt nie czyta.
Tak działa magia Hollywood, to zostało jeszcze po komunie, ludzie oglądali (i nadal oglądają) filmy i seriale z USA i idealizują sobie życie w tym kraju, można to poznać po pytaniach konkretyzujących gdzie ci młodzi ludzi nie wiedzą co odpowiedzieć bo ich wyobrażenia o tym kraju są ogólnikowe zbudowane z ładnych obrazków jakie utkwiły im w pamięci.
Ameryczka zasrana. Nie ciągnie mnie tam wcale. Przepych, hedonizm, a w co większych miastach biedota na ulicach z rozłożonymi namiotami i materacami. Strasznie dużo takich nierówności społecznych.

Nazhir napisał/a:
Jeszcze jest jedna, ważna rzecz - USA nie grozi żadna wojna. Nikt ich nie napadnie.
ich nikt, sami się pozabijają w wojnie domowej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie