Bardzo późno w nocy pijany facet wraca do domu. Dzwoni do drzwi, ale żona nie chce mu otworzyć. Facet, czekając, mówi:
- Ooooo... ootwórz kochaaanie... przyniosłem buuuu... bukiet najpiękniejszych róż na świecie dla naaaj... najpiękniejszej kobiety na świecie.
Żona otwiera drzwi, facet wchodzi do mieszkania i idzie prosto do sypialni.
- A gdzie róże? - pyta żona.
- A gdzie... najpiękniejsza kobieta na świecie?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Istna miazga
Co za ciula, idzie pić i kluczy do mieszkania sobie wcześniej nie schował. Istny amator.
Aż dwa komentarze i jeszcze nikt nie pociśnął BongManowi. Istny cud
DiesIrae napisał/a:
Aż dwa komentarze i jeszcze nikt nie pociśnął BongManowi. Istny cud
Cicho, bo wykrakasz
sami szukacie takie pokraki a potem ich się wstydzicie moja to kwintesencja kobiecośći ,piersi foremne,uroda nietuzinkowa takie się r🤬a
OOO przepraszam was panowie, już nadrabiam: BongMan to ciula

Tak, teraz ten tema wygląda normalnie
@up jeszcze brakuje warna przy Twoim poscie
konto usunięte
2012-07-23, 19:17
brylant1412,
Pomarzyć zawsze można,
@brylant1412 ja też lubie laski.jpg
konto usunięte
2012-07-23, 19:46
Hahah dobry dowcip!
brylant1412 napisał/a:
sami szukacie takie pokraki a potem ich się wstydzicie moja to kwintesencja kobiecośći ,piersi foremne,uroda nietuzinkowa takie się r🤬a
Taa... Poczekaj aż pierwszej miesiączki dostanie.
Tez macie wrazenie, ze kawaly ktore kiedys sie opowiadalo w podstawowce, powszechnie znane, tylko zapomniane, trafiaja ostatnio na glowna z dosc duza iloscia piw ?