k🤬a za mało k🤬a
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ale po obejrzeniu tych kilku filmów, 'k🤬a' przestała tak kwieciście brzmieć. Stanęło mi przed oczyma amerykańskie 'fuck, fuck, fuck you motherfucker! fuck you, fuck!'.
2:27 na ostatnim filmie: widać obwisłe cycki

twojamatkajestgruba napisał/a:
nie ogladam tych trialerow.
ale pieprzyc ze obwisle.
sa cycki, jest glowna

piwo tylko za dzień Świra, genialny film
Dżizus, k🤬a, ja p🤬lę! - bije na wszystkie strony wszystkie k🤬y. Nie ma mocniejszej k🤬y. Ja p🤬le, k🤬aaa.
Chętnie bym zobaczył Kondrata w reklamie ING - Ja p🤬leee, co za kredyt, k🤬a, ja p🤬le...
Poezja.
Dżizus, k🤬a, ja p🤬lę! - bije na wszystkie strony wszystkie k🤬y. Nie ma mocniejszej k🤬y. Ja p🤬le, k🤬aaa.
Chętnie bym zobaczył Kondrata w reklamie ING - Ja p🤬leee, co za kredyt, k🤬a, ja p🤬le...
Poezja.
Powiedzmy sobie szczerze ... wole to całę k🤬a k🤬a k🤬a k🤬a k🤬a k🤬a od wszystkich filmów które teraz powstają w polszy ... ciągle jakieś p🤬lone romansidła z szycem . Jeżeli już powstaje jakiś film to w TV nawet o nim nie wspomną ...
Lejdis mogłeś sobie darować. Zresztą 'k🤬a' w tym filmie brzmi tak sztucznie, że c🤬j by ich strzelił. Zresztą mam żal do reżyserów, że są j🤬ymi kretynami, bo normalny człowiek po obejrzeniu wersji roboczej takiego badziewia, zap🤬lił by głową w ten ekran. Nie rozumiem, jaki jest sens robić filmy, w których za każdym razem grają Ci sami aktorzy ? Jaki jest k🤬a sens wplatania w każdy dialog 3 k🤬a i 4 ja p🤬le ? Wystarczy popatrzeć na np Dzień Świra, gdzie słowo k🤬a i ja p🤬le, jest idealnie wkomponowane w film, nie powtarza się co 3 sek i co najważniejsze, wypowiada te słowa odpowiedni aktor, nie k🤬a Anna Mucha i reszta j🤬ych nieudaczników. A np Psy, gdzie Linda wypowiada klasyczne 'wyp🤬alać', jedno słowo, a zapada w pamięć i śmieszy do dziś, bo wypowiada je do k🤬y nędzy odpowiedni aktor.
J🤬 polskie pseudo komedie!
J🤬 polskie pseudo komedie!
Piwo... za Psy, nie za k🤬y
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.