📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Żużel - kilku gości jeździ w kółko na piźdzkiach.
Prrrrrr prrrrrrr prrrrrrrrr
bzzzzz bzzzzz bzzzzzz
I tak w kółko.
Pojeździć takim byłoby zajebiście, ale nie wiem jak można się jarać oglądaniem tego...
Prrrrrr prrrrrrr prrrrrrrrr
bzzzzz bzzzzz bzzzzzz
I tak w kółko.
Pojeździć takim byłoby zajebiście, ale nie wiem jak można się jarać oglądaniem tego...
Jednego interesuje żużel, innego interesuje gw🤬t na 5 letnich dziewczynkach.
Sport to sport, ja naprzykład nie potrafie obejrzeć meczu siatkówki, za to całymi dniami moge oglądać wyścig MotoGP
Sport to sport, ja naprzykład nie potrafie obejrzeć meczu siatkówki, za to całymi dniami moge oglądać wyścig MotoGP

Syna też uczysz, że jak ktoś nie podziela waszych zainteresowań to trzeba go nazwać p🤬dą?

O tolerancji i szacunku mówi ktoś, kto wyzywa od p🤬d kogoś, kto nie podziela jego zainteresowań... Powiedzmy że lubię curling, a ty nie. Mam prawo cię nazwać p🤬dą z tego powodu?

Do tego sportu trzeba mieć jaja. Na dodatek żużlowcy oddają całe serce temu sportu i ryzykują swoje życie. Piękny sport i bardzo emocjonalny...

kwintesencją każdego( KAŻDEGO!) sportu motorowego jest to jak ktoś nie ogarnie że jest koniec prostej i wjebie się w ściane
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie