Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-01-20, 23:10 5
może śmieszne, może nie.. nie wiem nie znam angielskiego
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-21, 0:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
czyhanastrychu 2016-01-21, 0:19 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rev81 2016-01-21, 0:33 5
The Force Awakens ma swoje słabe strony, ale ogólnie oceniam film bardzo pozytywnie. Chociaż stare Expanded Universe zawsze będzie dla mnie najlepsze.
Zgłoś
Mietek_Krawężnik 2016-01-21, 1:12 41
Zgłoś
Rev81 2016-01-21, 1:32 15
@up 1. Kylo Ren jest dość mocny. Pomimo tego, że nie ukończył jeszcze nawet swojego treningu potrafi zatrzymywać pociski w locie, paraliżować ludzi, przetrwać trafienie potężnym pociskiem Chewiego. Prócz tego miał jaja by zabić własnego ojca. Poza tym nie można powiedzieć, że jest kiepski. Pokonał Finna bez problemu, a On był przecież szturmowcem, szkolonym w walce. No i jego umiejętności czytania w myślach są zaawansowane.
2. Rey została stworzona, by stać się nową ikoną faminazizmu. O ile Leia była swojego czasu ikoną faminizmu, to wciąż zachowywała się, jak na kobietę przystało. Było po prostu pewna siebie. Rey jest taka dobra we wszystkim, by dziewczynki na całym świecie miały swoją bohaterkę, tak jak chłopcy mieli kiedyś Luka. Ale nie bój nic. Kolejne części będą dla niej znacznie mniej przyjemne. I pewnie straci rękę.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-21, 1:44 1
Sam film to jedynie wstęp do następnych części. Wszystko tam wydaje się odświeżone z poprzednich części i wrzucone w jeden epizod. To dosłownie takie streszczenie wszystkich epizodów w jednym. Nie mniej jednak mi się to podobało i cholernie mnie bolało, że to takie krótkie było. A co do tego filmiku w poście, to za bardzo na siłę to robili i nie jest w ogóle śmieszne.
Zgłoś
bloodwar 2016-01-21, 9:08 4
Chyba lepiej dla całego świata SW byłoby, gdyby poprzestano na trzech częściach (nie musze chyba pokazywać palcem których trzech trylogia była mocno przesłodzona i pełna debilnych morałków (typu że dobre postacie ubierają się na biało, złe na czarno a jak im się zmienia światopogląd to zmienia się też ubiór) ale to co się wyprawia w kolejnych odsłonach to po prostu równia pochyła
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-21, 9:20 1
Zgłoś
Mietek_Krawężnik 2016-01-21, 11:00
Rev81,

Nie miałem na myśli że jest słabym przeciwnikiem. Chodzi mi o grę aktorską. Nie wiem gdzie mieli oczy reżyser i producenci, ja na ich miejscu widząc jak on gra zabroniłbym mu zdejmowania maski. Jego zapłakane oczka niszczą klimat postaci, jedyna scena w której taka gra miała sens to śmierć Hana w tym momencie pasowało by to. Co do twojej opinii o Ren zgadzam się.
Zgłoś
Rev81 2016-01-21, 11:16 1
@up Każdy odbiera to inaczej. Mnie osobiście dobór aktora bardzo się podoba. Nie mogę się doczekać kolejnych części, bo Kylo Ren jest bezsprzecznie moją ulubioną nową postacią.
Zgłoś
dyzioolek 2016-01-21, 14:41 2
Przeciez to SLAWOMIR SZMAL!
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-22, 4:31 1
Zgłoś
reyevan 2016-01-22, 6:38 9
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem