👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobra.. o co chodzi? że zamazany ryj bo aż taka ładna ta młoda kobieta... z ta "kobietą" to też rożnie w azji bywa... no i spacyfikowana bez szału para łabędzi... po za tym, co nam chciałeś przekazać tym nagraniem?
ta gęś z opuszczonym dziobem to chyba dowódca tych ptasiorów i dostaje browara

K🤬a i ta przyczajona kaczka łaaaaaa beeeekaaaaa w chhhhhuuuuuuj
podpis użytkownika
Pl-boy Sokół Jaskół VII
mnowak790 napisał/a:
Zastanawia mnie tylko co odp🤬la ten 3 ptak widoczny w kadrze.
"Kaczkę pop🤬liło"

Muszę przyznać, że nie spodziewałem się takiego obrotu spraw.
chciały łabędzie przykozaczyć i się skompromitowały. Ale zamiast pogodzić się z porażką, spuścić łeb i wrócić do wody, to zupełnie jak Radek225 przy historii rozkuriownego palca, nie odpuszczają i kozaczą, kompromitując się dalej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie