elvese1 napisał/a:
Coś dla najmłodszych uzytkowników
![]()
Przykro mi stary, ale tu "gorących" 7-latek nie wyrwiesz, nawet na najwspanialszy labirynt, ale zawsze możesz spróbować w okolicy jakiejś szkoły podstawowej

ciekawe czy Nostremu uda się ten labirynt przejść
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Jaka dbałość o szczegóły, nawet obrączka jest, ale mysz powinna iść do czerwonej skarpety bądź róży

Black271 napisał/a:
Przykro mi stary, ale tu "gorących" 7-latek nie wyrwiesz, nawet na najwspanialszy labirynt, ale zawsze możesz spróbować w okolicy jakiejś szkoły podstawowej![]()
Ja rozumiem, ze samo wspomnienie o mlodszych uzytkownikach forum kojarzy ci sie z seksem i pedoflią i musi miec to powazne podłoze psychologiczne, ale uwierz mi, lepiej zachowaj dla siebie takie skojarzenia, korzystniej na tym wyjdziesz.
@up wspomnienie o młodszych użytkownikach forum tak mi się samo nie łączy, ale swoim creepy avatarem zapraszasz do skojarzeń
. Jakie ziarno siejesz, taki plon zbierasz
.

Spróbowałem zrobić ten labirynt, ale cholera nie da się.
Chyba go wydrukuje i dam chrześnicy do zrobienia
o cholera faktycznie
A zastanawiałem się właśnie o co chodzi z tym żółtym polem...
UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Chyba go wydrukuje i dam chrześnicy do zrobienia

hrust napisał/a:
to wyglada jak pochylony nagi facet wypinajacy dupe
o cholera faktycznie

podpis użytkownika
UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<

Cytat:
Pewnie obrączka.
nie da się go przejść. Z każdego labiryntu można wyjść trzymając się cały czas dowolnej ściany, a tu to nie działa.
A to żółte pole to pewnie hemoroidy...
A to żółte pole to pewnie hemoroidy...
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Fani Harda pewnie kojarzą oryginalną fotke

podpis użytkownika
VT700 85'

a ja stawiam piwo bo labirynt wyglada jak shemale z wypieta dupa kukurydza to jego odbyt a miedzy nogami dynda mu wielki k🤬s a po bokach widac jego odchylone do tylu i go do gory rece