Ładna była, ale tylko do 10 sekundy. Czyli trochę jak z prostytutką. Można posuwać byle nie całować.
Tak jak kokedzy wyżej napisali, firanki po koksie czy tam innym głównie wpieprza.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

Mukofagia. Najzwyklejsze zaburzenie a żeście się obsrali wszyscy
Pełno tu zboczeńców od stóp, pedalstwa, lewaków
, pisowców niektórzy lubią pierdzenie na mordę, latex, sranie na siebie...... a tu dłubiąca w nosie niewiasta tak obrzydza. A to że to zjada? może jej smakuje? Młoda jest, wyrośnie.

Pełno tu zboczeńców od stóp, pedalstwa, lewaków

Eeee ja myślałem że ktoś wpadnie i ja kropnie a ta tylko gile wp🤬la!
hellbwoi napisał/a:
poczytaj sobie publikacje w tym temacie, jedzenie smarków i wąchanie pierdów wspomaga nasze zdrowie i pisze o tym calkiem serio, co nie znaczy, że zachęcam.
NO to k🤬a zacofany jestem - sorry
Jedzmy gówno miliardy much nie mogą się mylić.
Pierdy wąchasz i tak bo ciężko przed nimi sp🤬olić - zwłaszcza podkołderniki jadowite
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
sqnk napisał/a:
jak k🤬a mozna lubic gile ? to jakas choroba czy ki c🤬j
bo sa słodkie
Joleyn Burst - biorąc pod uwagę co zwykła mieć w mordzie i łykać to chyba smarki są najmniej obrzydliwą rzeczą
Swoją drogą człowiek łyka setki gramów rocznie smarków i śliny przez sen (+ pewnie sporo much i pająków) ale jakby je tak zebrać do szklanki i kazać wypić - pewnie by się zrzygał i nie wypił.

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Wp🤬la gile i ze smakiem je wciąga, a jak się jej spuścisz do ryja to będzie grymasić, że fu i błe i obrzydliwe
Takie posrane są te księżniczki.

podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/