👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naturalny antybiotyk ponoć gadają
A tak około 00:23 chyba antybiotyk był z włosem

Obrzydliwa. Raz przyłapałem taką kobietę jak stała samochodem na światłach i dłubała w nosie. Zacząłem ją obserwować i jak na mnie spojrzała, to się mega zawstydziła

Cycu320 napisał/a:
Naturalny antybiotyk ponoć gadają
Mam nadzieje, że medycyny nie ukończyłeś...
RYHOO napisał/a:
Mam nadzieje, że medycyny nie ukończyłeś...
poczytaj sobie publikacje w tym temacie, jedzenie smarków i wąchanie pierdów wspomaga nasze zdrowie i pisze o tym calkiem serio, co nie znaczy, że zachęcam.
Ja to normalnie wp🤬lam swoje gile, co w tym dziwnego?
Jacy Wy jestescie wielce obrzydzeni...
P🤬dy z Was i tyle.
Jacy Wy jestescie wielce obrzydzeni...
P🤬dy z Was i tyle.
Nic się nie znacie .
Koke wciągnęła a zeby się nic nie zmarnowało to wygrzebała i w dziąsło wtarła
Koke wciągnęła a zeby się nic nie zmarnowało to wygrzebała i w dziąsło wtarła

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie