podpis użytkownika
Kupujcie Premium i wspierajcie sadola
podpis użytkownika
Kupujcie Premium i wspierajcie sadolaI teraz nie chcę byście pomyśleli,że jestem jakimś zgryźliwym starcem ale popatrzcie przez pryzmat tego jak za 15,20 lat Ci wszyscy w dupę j🤬ą waszą mać "fajterzy" którzy leją się po mordach w różnych sztukach walk będą się staczać na dno. Mózg odmówi posłuszeństwa i będzie trzeba takimi się opiekować gdyż jedynym mechanizmem jaki będzie miał to oddychanie leżąc w łóżku DPS-u, ZOL-u czy innym hospicjum gdyż nikt inny się nim nie będzie opiekował bo przecież to będzie duże dziecko srające i szczące pod siebie.
Możesz podać jakieś przykłady z życia? Mówisz że masz już trochę lat, ja też nie jestem młody, więc pewnie trochę widziałeś więc powiedz którzy zawodnicy tak skończyli?
Możesz podać jakieś przykłady z życia? Mówisz że masz już trochę lat, ja też nie jestem młody, więc pewnie trochę widziałeś więc powiedz którzy zawodnicy tak skończyli?
Możesz podać jakieś przykłady z życia? Mówisz że masz już trochę lat, ja też nie jestem młody, więc pewnie trochę widziałeś więc powiedz którzy zawodnicy tak skończyli?[/q
Ja też nie jestem pierwszej młodości, więc biorąc pod uwage wasze wpisy, to wychodzi na to, że Sadol to jakiś klubik geriatryczny
Nie jacy tylko wszyscy, bo problem w mniejszym lub większym stopniu dotyczy każdego zawodowca w sportach walki.
Spróbuj obejrzeć wywiad z Andrzejem Gołotą bez napisów i powiedz, że wszystko zrozumiałeś
Ciekawe czy kitajec przeżył ten nokaut bez przemiany w roślinę bo wyglądało jakby go zabił
Rozmawiałem kiedyś z Adamkiem (dostałem rękawice z autografem). Facet sympatyczny, gada płynnie, ale trudno mu poskładać zdanie. Nie wiem, czy miał tak od urodzenia, czy to wynik walk, ale rzeczywiście jest to cecha zawodowych dokserów. Za jakiś czas pojawią się badania i zdelegalizują ten sport.