Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hubal79 2025-03-05, 18:59
I zgon !!!!!!!
Zgłoś
jkllll485 2025-03-05, 19:22 9
I teraz nie chcę byście pomyśleli,że jestem jakimś zgryźliwym starcem ale popatrzcie przez pryzmat tego jak za 15,20 lat Ci wszyscy w dupę j🤬ą waszą mać "fajterzy" którzy leją się po mordach w różnych sztukach walk będą się staczać na dno. Mózg odmówi posłuszeństwa i będzie trzeba takimi się opiekować gdyż jedynym mechanizmem jaki będzie miał to oddychanie leżąc w łóżku DPS-u, ZOL-u czy innym hospicjum gdyż nikt inny się nim nie będzie opiekował bo przecież to będzie duże dziecko srające i szczące pod siebie.
Zgłoś
szopen_rs 2025-03-05, 19:30
jkllll485 napisał/a:

I teraz nie chcę byście pomyśleli,że jestem jakimś zgryźliwym starcem ale popatrzcie przez pryzmat tego jak za 15,20 lat Ci wszyscy w dupę j🤬ą waszą mać "fajterzy" którzy leją się po mordach w różnych sztukach walk będą się staczać na dno. Mózg odmówi posłuszeństwa i będzie trzeba takimi się opiekować gdyż jedynym mechanizmem jaki będzie miał to oddychanie leżąc w łóżku DPS-u, ZOL-u czy innym hospicjum gdyż nikt inny się nim nie będzie opiekował bo przecież to będzie duże dziecko srające i szczące pod siebie.

Możesz podać jakieś przykłady z życia? Mówisz że masz już trochę lat, ja też nie jestem młody, więc pewnie trochę widziałeś więc powiedz którzy zawodnicy tak skończyli?
Zgłoś
Lesniak_200101045201 2025-03-05, 19:48 4
@szopen_rs: chłop ma racje typie, masz neta? Wystarczy wpisać zawodników z problemami po przez kontuzje, wpisac wystarczy, nie trzeba dawać przykładu… a jak taki mądraliński jesteś to pokaż zdrowego na umyśle zawodnika…
Zgłoś
44done44 2025-03-05, 19:59 6
szopen_rs napisał/a:

Możesz podać jakieś przykłady z życia? Mówisz że masz już trochę lat, ja też nie jestem młody, więc pewnie trochę widziałeś więc powiedz którzy zawodnicy tak skończyli?

Nie jacy tylko wszyscy, bo problem w mniejszym lub większym stopniu dotyczy każdego zawodowca w sportach walki.
mmarocks.pl/zdrowie/neurologiczne-problemy-zawodnikow-sportow-walki-za...
pl.wikipedia.org/wiki/Encefalopatia_bokserska
Zgłoś
metyoo 2025-03-05, 20:26 5
szopen_rs napisał/a:

może podał ekstremalny przykład, ale popatrz na naszych topowych pięściarzy sprzed lat, każdy z nich mówi i wygląda jakby chwilę przed rozmową dostał pałą przez łeb. ciężkie cepy zawsze zostawią po sobie ślad, w młodości tego się nie czuje, starość wszystko obnaża
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-05, 20:30 8
szopen_rs napisał/a:

Spróbuj obejrzeć wywiad z Andrzejem Gołotą bez napisów i powiedz, że wszystko zrozumiałeś

Ciekawe czy kitajec przeżył ten nokaut bez przemiany w roślinę bo wyglądało jakby go zabił
Zgłoś
alojz 2025-03-05, 20:53
szopen_rs napisał/a:

Możesz podać jakieś przykłady z życia? Mówisz że masz już trochę lat, ja też nie jestem młody, więc pewnie trochę widziałeś więc powiedz którzy zawodnicy tak skończyli?[/q

Ja też nie jestem pierwszej młodości, więc biorąc pod uwage wasze wpisy, to wychodzi na to, że Sadol to jakiś klubik geriatryczny

Zgłoś
Bloblas 2025-03-05, 21:51
Piękne ushiro geri 💪
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-05, 22:31 1
44done44 napisał/a:

Nie jacy tylko wszyscy, bo problem w mniejszym lub większym stopniu dotyczy każdego zawodowca w sportach walki.

Co czasami jest widoczne również u Karola Nawrockiego niestety.
Zgłoś
outsidre 2025-03-06, 1:51 2
Niby 55 kilo, wygląda jak dzieciak a potrafi powalić kopem jak koń od tyłu. Szkoda, że najsłynniejszy 2 metrowy sołtys w kraju nie trafił na takiego.
Zgłoś
padoda 2025-03-06, 7:40
Osuszył mu włosy nową metodą, jeszcze w fazach testów.
Zgłoś
smc 2025-03-06, 8:15 1
Rozmawiałem kiedyś z Adamkiem (dostałem rękawice z autografem). Facet sympatyczny, gada płynnie, ale trudno mu poskładać zdanie. Nie wiem, czy miał tak od urodzenia, czy to wynik walk, ale rzeczywiście jest to cecha zawodowych dokserów. Za jakiś czas pojawią się badania i zdelegalizują ten sport.
Zgłoś
metyoo 2025-03-06, 8:25 2
Bul_od_bytu napisał/a:

Spróbuj obejrzeć wywiad z Andrzejem Gołotą bez napisów i powiedz, że wszystko zrozumiałeś
Ciekawe czy kitajec przeżył ten nokaut bez przemiany w roślinę bo wyglądało jakby go zabił

wydaje mi się, że endrju sam nie do końca rozumie to co z siebie wyjękuje

[ Dodano 2025-03-06, 08:32 ]
smc napisał/a:

Rozmawiałem kiedyś z Adamkiem (dostałem rękawice z autografem). Facet sympatyczny, gada płynnie, ale trudno mu poskładać zdanie. Nie wiem, czy miał tak od urodzenia, czy to wynik walk, ale rzeczywiście jest to cecha zawodowych dokserów. Za jakiś czas pojawią się badania i zdelegalizują ten sport.

nikt nic nie zdelegalizuje. od lat znane są wyniki badań w US i A, w których wykazano zależność pomiędzy zawodową grą w futbol amerykański, a zachorowaniami na CTE - Przewlekła encefalopatia pourazowa. encefalopatia jest też rozpoznana u bokserów.. Niemniej jednak mimo badań NFL ma się bardzo dobrze, z boksem jest tak samo, za dużo pieniędzy się w tym kręci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie