Nie było jakiegoś filmiku jak ktoś z samej góry spada po tych schodach?

@up no nie, ale parę cycków jest, nie mówcie że to bez znaczenia...

Ja tam się w życiu na cycki napatrzyłem. Ale dawno nie widziałem jak ktoś porządnego orła na schodach wywija z takiej wysokości.

Wszystko zajebiście , chciałem coś takiego otworzyć w polsce ale poza c🤬jową pogodą cały j🤬y rok jest tyle durnych przepisów i taki haracz trzeba rocznie płacić za przedłużenie pozwoleń i jakieś tam k🤬a miliony kontroli że musiał by tam chyba jeszcze kręcić kolejny sezon warsaw shore żeby mieć z tego jakiś hajs ...
Sadystyczny humor: Ładne skoki do wody, dupeczki w tle i lajtowa muzyka
podpis użytkownika
Dark
W Polsce to by wyglądało tak:
dzień 1. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, przyjechała policja etc.
dzień 2. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, pobiło postronnych gości i zgw🤬ciło córkę właściciela.
dzień 3. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, pobiło postronnych gości i zgw🤬ciło żonę właściciela. Po wszystkim jeden tak niefortunnie wylądował, że złamał sobie kręgosłup, drugi natomiast się utopił.
dzień 1. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, przyjechała policja etc.
dzień 2. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, pobiło postronnych gości i zgw🤬ciło córkę właściciela.
dzień 3. 2 pijanych gości urządziło sobie bójkę, pobiło postronnych gości i zgw🤬ciło żonę właściciela. Po wszystkim jeden tak niefortunnie wylądował, że złamał sobie kręgosłup, drugi natomiast się utopił.
podpis użytkownika
Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...
a tutaj k🤬a pada cały czas, zimno w c🤬j, p🤬le takie lato
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
takie rzeczy tylko w USA lub Australii - w UE nie do pomyślenia sama koncepcja "zabawy". Żaden urzędas nie wydałby pozwolenia na postawienie czegoś takiego a jeszcze w kolejne staliby zieloni i inne zjeby od ekologii i bezpieczeństwa dzieci.
...ale w USA to mały c🤬j - twój teren i masz prawo zrobić na nim/ z nim co tylko ci odp🤬li w głowie... dlatego to jest w stanie Texas
.
...ale w USA to mały c🤬j - twój teren i masz prawo zrobić na nim/ z nim co tylko ci odp🤬li w głowie... dlatego to jest w stanie Texas

podpis użytkownika
Rock.