Uuuu miedniczka i worek poszły w p🤬du .
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Wiewór napisał/a:
Uuuu miedniczka i worek poszły w p🤬du .
Z miednica zgoda, ale czemu go kastrujesz?
Mnie interesuje jaki debil do takiego malego baseniku robi taka dużą ślizgawke. Chyba, ze to dodatkowa atrakcja w tym (jak mniemam) hotelu. Atrakcja - zbij jak najwięcej pionków
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:
Mnie interesuje jaki debil do takiego malego baseniku robi taka dużą ślizgawke. Chyba, ze to dodatkowa atrakcja w tym (jak mniemam) hotelu. Atrakcja - zbij jak najwięcej pionków
Ślepy jesteś? Przecież chodzi o to, żeby wpaść do tego brodzika za głównym basenem, gdyby nie spanikował na luzie by się zmieścił.
A tak na serio to jakby się nie wysrał przed lotem wszystko by było cacy
chorym napisał/a:
Ślepy jesteś? Przecież chodzi o to, żeby wpaść do tego brodzika za głównym basenem, gdyby nie spanikował na luzie by się zmieścił.
Masz racje, j🤬y spanikowal i chyba chcial wyladowac na nogi. Jakby nie stracił aerodynamiki przez rozlozenie sie to wyj🤬o by go do brodzika. Ciamajda
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
On do tego małego basenu celował

podpis użytkownika
Na lajciku:)
Piwko dla inżyniera projektanta, chociaż pewnie i tak go nie wypije bo ci co na pontonach przypływają to gardzą alkoholem.
chorym napisał/a:
Weź k🤬a nawet nie żartuj... Przecież taką głupotę to może wymyślić chyba tylko jakiś inżynier z pontonu