Ciekawy gość obok.
Zamiast odpalić i zjeżdżać, to wysiadł i uciekł 🫢
Tesla np. pod podpięta ładowarką nie ruszysz z miejsca
A weź to gówno teraz gaś przez parę godzin
24 godziny gaśnie zanurzone w kontenerze z wodą. Przekleństwo strażaków. Jak wypadek samochodowy, to pierwsze pytanie, czy elektryk, bo wtedy trzeba ciągnąć ciężki sprzęt.
Druga nowoczesna sprawa, to fotowoltaika założona na dachu. Nie odłączysz tego i na górze przy pożarze ciągle jest prąd. Nie da się konwencjonalnie zagasić wodą pożaru.
24 godziny gaśnie zanurzone w kontenerze z wodą. Przekleństwo strażaków. Jak wypadek samochodowy, to pierwsze pytanie, czy elektryk, bo wtedy trzeba ciągnąć ciężki sprzęt.
Druga nowoczesna sprawa, to fotowoltaika założona na dachu. Nie odłączysz tego i na górze przy pożarze ciągle jest prąd. Nie da się konwencjonalnie zagasić wodą pożaru.
To nie jest tak że jego się gasi 24 godziny. Gaszenie nie trwa dłużej niż gaszenie spaliniaka ale później trzeba go odstawić w bezpieczne miejsce i obserwować czy znów się nie zajara zanim ostygnie bateria. Gadałem ze strażakiem w UK i z tego co powiedział to nie używają już tych kontenerów z wodą tylko przykrywają kocem gaśniczym.
[ Dodano: 2025-04-30, 08:23 ]
Tesla np. pod podpięta ładowarką nie ruszysz z miejsca
można spróbować najpierw odpiąć i wtedy ewakuować auto

Winić, że się ludziom auta palą bo ludzie kupują auta co się palą...
I jeszcze i jeszcze raz, ty k🤬o, ty debilu, ty skończony śmieciu... Nie rząd a klienci kupują auta i klienci generują popyt. Nie chcesz tych aut, kup starsze ale na chodzie a znajomym truj, że tak należy a nie sadzisz sie k🤬iu i szukasz źródeł podwyższenia swojego stanu w nowym aucie z chin.
Ssij pałę szmato co uważasz, że jak masz nowe chińskie auto to jesteś lepszy i pokazujesz swój majątek... Wręcz przeciwnie i to samo myślę o kierowcach daciek czy jak to nazywacie... Jesteście pośmiewiskiem szos... Zresztą... Tam samo jak każdy młody co kupił stare bmw
Dla krytyków: mam 3 letni samochód za gotówkę... Ssijcie ;*
Sam sobie ssij. Jak jesteś dobrze wygimnastykowany, to dosięgniesz.
@juderaus
wynocha z tą propagandą. Może pogadamy o suszy?
Przepraszam ale nie piję.
Jak to lądował?
Nie wiem... nadal czekam na jakiegoś skoczka, ale mam "psi czucie", że się nie doczekam

Ja kupuję elektryka i to w dodatku Chińskiego także tego .......
Którego?