👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzyn z gaśnicą biegnie ratować ludzi, takiego s-f dawno nie oglądałem

Taka dzielnica że zanim przyjedzie karetka to już nie będziesz miał portfela, komórki i zegarka
Murzyni zareagowali jak w "Pan życia i śmierci" jak samolot stał w afryce

Tafariel napisał/a:
![]()
ukradł gaśnicę ze sklepu i biegnie z nią do domu. hdzie tu sf?

Jedziesz sobie spokojnie autem a tu ci nagle wjeźdża w dupę samolot. Kosmos

jak to jest że samolot który jebnął w pentagon to ledwo się nagrał na jednej kamerze i to z jakiejś stacji benzynowej i to jedna klatka?,a na syfiastej dzielnicy jest kilka ujęć jednego samolocika, i na tej ulicy prawdopodobnie jest o 1 tysiąc mniej kamer niż pod pentagonem który jest mózgiem amerykańskiej armii.. hmmm
Montechris napisał/a:
jak to jest że samolot który jebnął w pentagon to ledwo się nagrał na jednej kamerze i to z jakiejś stacji benzynowej i to jedna klatka?,a na syfiastej dzielnicy jest kilka ujęć jednego samolocika, i na tej ulicy prawdopodobnie jest o 1 tysiąc mniej kamer niż pod pentagonem który jest mózgiem amerykańskiej armii.. hmmm
Minęło ponad 16 lat. To nie było rok czy dwa lata temu, jak się niektórym wydaje. Obecnie kamerę ma w kieszeni niemal każdy, nawet kilkuletnie dziecko. Postępu technicznego nie zatrzymasz.
Równie dobrze można by się zapytać jak to się stało, że od tego czasu liczba doniesień o UFO czy o potworze z Loch Ness spadła o 99%.
Tafariel napisał/a:
![]()
ty byś chciał aby twoje przyszłe ciężko skradzione rzeczy spłonęły ? ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie