👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oby w areszcie nie puścili ploty, że znokautował pięciolatkę kroczem, bo czarno to widzę xD
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
gówniakowi raczej nic poważnego się nie stało, ciekawe czy wyniesie z tego wniosek na przyszłość, żeby nie sp🤬alać wzdłuż zagrożenia, tylko w poprzek... xd
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
pazuzu napisał/a:
Wygląda jakby specjalnie w nią przycelował
Dokładnie, a przynajmniej nie bardzo starał się ją ominąć 😁
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Parafrazując.
Instruktor do uczącego się latać na szmacie:
-Jak grozi ci twarde lądowanie to ląduj na ludziach a najlepiej na dziecku.
Instruktor do uczącego się latać na szmacie:
-Jak grozi ci twarde lądowanie to ląduj na ludziach a najlepiej na dziecku.

Jak to jest możliwe że kobiety i kaszojady mają zdolność wbiegania prosto pod pędzące obiekty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie