📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Nie jestem pewny, czy go zawiało. Parasole nad stolikami i kiecka tej fioletowej pani raczej na jakiś silny podmuch nie wskazują.
Dzięki Bogu, że był jakiś facet z telefonem. Mamy spokojne, pełne ujęcie.
Jakby to wyglądało w kobiecym wykonaniu? Wystarczy popatrzeć na tę w fioletowym.
Jakby to wyglądało w kobiecym wykonaniu? Wystarczy popatrzeć na tę w fioletowym.

Nejman, tym razem w krótkiej niebieskiej koszulce przechodzi, jak by się nic nie stało.
powietrze było złe i wirnik był zły i w ogóle wszystko było nie tak, a pilot miał sraczke
inzGamon napisał/a:
Dzięki Bogu, że był jakiś facet z telefonem. Mamy spokojne, pełne ujęcie.
Skąd masz pewność, że to facet?
Liście drzew nawet się nie ruszają.... pewnie kolejna jakaś "atrakcja" turystyczna i pijany pilot.
Pierwsze co mi przyszło do głowy jak już heli się rozwalał to odwrócenie się tyłem i rozpłaszczenie na ziemi. A tu z🤬bki filmują jakby to był jakiś pokaz. Szkoda że ich odłamki śmigła i kamienie nie siegnęły, byłby jeszcze lepszy filmik xd

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie