📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Salieri16000 napisał/a:
Jak podaje źródło:
Awaria helikoptera armii malijskiej miała miejsce w sobotę, 19 stycznia 2019 r. na placu apelowym Kati. Wspomniany śmigłowiec należący do Famasa rozbił się podczas próby parady zaplanowanej na niedzielę 20 stycznia 2019 roku
Według wstępnych informacji nie było ofiar śmiertelnych.
Już Cię widzę jak stoisz niewzruszony i filmujesz, gdy odłamki latają wokół Ciebie...
Przecież to jest internet... wszyscy są kozacy

A to nie ta sama baza wojskowa co ten spadochroniarz się ostatnio rozpieprzył o ziemie? Jeśli tak to muszą zmienić szkoleniowców.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie