Ląduje polski samolot na lotnisku w Chicago. Pilotom cudem udaje się uniknąć katastrofy i tylko ich nadzwyczajne umiejętności oraz znakomity system
hamulcowy Boeinga pozwoliły na zatrzymanie samolotu przed krańcem pasa startowego...
- To jest chyba k🤬a najkrótszy pas startowy ze wszystkich cholernych pasów jakie w życiu widziałem - mówi pierwszy pilot.
- Nooo... - odpowiada drugi - ale za to jaki szeroki... będzie z dziesięć kilometrów.
T................4
2013-03-19, 20:08
Up hahahahahahahahahaha !!!! jesteś debilem
@up Może spalę, bo dowcipów się nie tłumaczy, ale co tam. Musisz sobie do tego wpisać w google maps (Albo dowolnie innych mapach) JFK airport chicago, bo skoro samolot przyleciał z PL to lądował na międzynarodowym. Teraz przełącz się na hybrydę, i sobie przybliż północny pas. Tam zobaczysz jest taki samolocik, mniej więcej długości 75m - sprawdź sobie skalę. Teraz na prawo od niego (Albo na wschód) zobaczysz taką kępkę ni to drzew ni to krzewów. I teraz najważniejsze - zrób print screena, wydrukuj koniecznie w kolorze i powieś na lodówce. Mam nadzieję że pomogłem.
_________}
śmieszne w c🤬j... i jakie to prawdziwe!
mesiash@ nie ma ;. podaj współrzędne .
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Czyżby jakiś "polish joke"?
T................d
2013-03-19, 20:22
Fajny kawał. Ja tam bardzo lubię takie anegdotki gdzie się nasz naród gloryfikuje, od razu robi się miło

Jako, że Polski kawał o Polakach, to daję Polską wódkę
g................5
2013-03-19, 20:39
_____________/ a ja wciagam kreske i mam sie dobrze
T................e
2013-03-19, 20:42
To jest "kawał" z misji instruktażowej dot. lądowania samolotem dwu-wirnikowym ze zepsutymi silnikami w Flight Simulator X...
Ogólnie to tam pełno było takich sucharów jak dobrze pamiętam.
M................x
2013-03-19, 22:01
No i po c🤬j taki szeroki pas budowali, niby ameryka, a nie pomyśleli :/
k................8
2013-03-19, 22:40
Takie stare, że w komentarzach do żartów z pierwszego numeru Kaczora Donalda ludzie żalili się, że ich dziadkowie to pamiętają.
Ja rozumiem, gimbusiarnia dopiero z inkubatora wyszła i może nie znać.
B................6
2013-03-20, 2:00
o c🤬j tu chodzi? bo jak tylko o to, że wylądował w poprzek to idz pan w c🤬j
@Bhima86 Naprawdę nie rozumiesz? Kawał ten świetnie ukazuje naturę ludzkiego umysły, jest niesamowitym przykładem...
Co ja p🤬le. Tak, ten kawał jest taki c🤬jowy.
matiqq, nie ma, bo zdążył odlecieć -_-
A................U
2013-03-21, 21:02
Jestem w szoku.... Wrzuciłem suchara w sumie i tyle bro, a jak wrzucam bardziej powiedzmy "bystre" dowc🤬y, to od razu było.pl, suchary mimo, iż z 4 dowcipów było 2 lub 1...
Nie można po prostu z poziomu adminki wyj🤬 te które były i wsio????