@MrEngineer, zapraszam do mojego technikum... Obojętnie o co poprosisz to zostaniesz wyśmiany. Nawet nauczyciel nie ma łatwego życia i zawsze sam musi ganiać z papierkami do kosza i innymi bzdetami. Uroki szkół średnich ;/ Nawet w gimnazjum tak nie było.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
W Polandii by to nie przeszło, nie ta mentalność, nie ten luz, nie ten swag

Czekam aż jakiś gimbus z wypranym mózgiem postanowi wcielić żarcik w naszych realiach
Wp🤬l murowany

Jak sie rozgadał z tą rozkraczoną panią na końcu. Sam bym tak chciał ;_;

@pieto90 gówno wiesz, w miastach gdzie są dwa kluby są też dresy
Przykład? Łódź...
Przykład? Łódź...

i tak steruje nami rzad , placcie = placimy , pracujcie dluzej = pracujemy , w sumie przykre
Tylko ja zauważyłem, że w większości sugestki poddała sie płeć piękna. Dlatego wszystkie feministki to takie Anny Grodzkie, wyglądają jak laski, ale myślą jak facet ( na pohubel ). Taka mała dygresja

Nie cała Polska to "dresy" i ludzie bez dystansu, filmik nakręcić u nas też można by było. Nie przesadzajcie

O proszę proszę.. Klasyczny Polaczek 2:15 . Widać to po świetnie wyeksponowanych skarpetach przy sandaczkach.