👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niektórzy mają tempo reakcji niczym część kierowców na naszych drogach.

Taaak k🤬a każdy w tą strone i w podobny sposób sp🤬alają co to program dla moherów oni się na to nabiorą

@up z jednej strony ta lalka, z drugiej ściana przystanku, z trzeciej ulica. Gdzie według ciebie mają sp🤬alać??
jesli na serio robia takie akcje, to ci ludzie musza miec potem spieprzone zycie towarzyskie. "Ej, stary! Wczoraj na przystanku napadla mnie laleczka Chucky!"
Pół dzieciństwa żałowałem że to oglądałem...
Ale i tak obejrzałem wszystkie części
Ale i tak obejrzałem wszystkie części

nieodwracalne napisał/a:
@up z jednej strony ta lalka, z drugiej ściana przystanku, z trzeciej ulica. Gdzie według ciebie mają sp🤬alać??
jakby się przestraszyli to i przez ulice da się sp🤬alać

Czekałem na jakiegoś koksa - który ma na tyle przeżarty mózg anabolami, że najpierw przyp🤬oli a potem się zastanowi, czy nie zapomniał się czasem przestraszyć.

gdyby to nie było ustawione to ten karzeł czy ktokolwiek to jest dostałby wp🤬l od pierwszej lepszej osoby

Czy tylko ja jestem tak, że sprzedałbym kopa w głowę a dopiero potem sp🤬alał gdzie popadnie?

Leothyr napisał/a:
Czy tylko ja jestem tak, że sprzedałbym kopa w głowę a dopiero potem sp***alał gdzie popadnie?
tak tylko Ty, bo jesteś z policji
nie umiem cytować - i c🤬j
Czy tylko ja jestem tak, że sprzedałbym kopa w głowę a dopiero potem sp***alał gdzie popadnie?
tak tylko Ty, bo jesteś z policji

nie umiem cytować - i c🤬j

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie