Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Czarnypqnx33 2025-01-22, 20:04 2
zajac1190 napisał/a:

Nawet lama ma tych k🤬ów dosyć

Pewnie przyszli i coś od lam wyżebrać dej dejcie wincyj
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-01-22, 20:14 1
lysymisio6969 napisał/a:

takie rozmowy przed tobą dopiero za kilka lat, na razie ucz się pilnie, zdaj dobrze maturę, skończ dobre studia z dobrą lokatą a nie będziesz musiał odpowiadać na rekrutacjach na idiotyczne pytania typu "co jest twoja najsłabszą stroną.." słowami, że "moja najsłabsza stroną jest brak polotu" tylko sam będziesz zadawał rekruterom pytania, nawet najidiotyczniejsze i zobaczysz, że będą odpowiadać z uśmiechem i wazeliną, żeby wejść ci w dpue..

Ale wiesz że to jest żart?! Wiesz, prawda?
Zauważyłem to już jakiś czas temu w twoich postach - wychodzisz z założenia, że skoro jesteś starszy to mądrzejszy. Ale jesteś żywym przykładem, że mądrość jednak nie przychodzi z wiekiem.
Więc wracaj na swój wyp🤬ziany fotel, przed telewizor, zawołaj swoją grubą żonę niech poda Ci harnasia z lodówki i przeczekaj szarą emeryturę w bloku z wielkiej płyty do momentu aż zejdziesz i świat o tobie zapomni.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-01-22, 20:23
RozjebieCiMatke napisał/a:

Ale wiesz że to jest żart?! Wiesz, prawda?
Zauważyłem to już jakiś czas temu w twoich postach - wychodzisz z założenia, że skoro jesteś starszy to mądrzejszy. Ale jesteś żywym przykładem, że mądrość jednak nie przychodzi z wiekiem.
Więc wracaj na swój wyp🤬ziany fotel, przed telewizor, zawołaj swoją grubą żonę niech poda Ci harnasia z lodówki i przeczekaj szarą emeryturę w bloku z wielkiej płyty do momentu aż zejdziesz i świat o tobie zapomni.

więc tak wyobrażasz sobie swoją emeryture.. przykre..

a ja właśnie jestem po telefonie z przyjacielem i układamy plany na weekend.. z dzików chyba nic nie wyjdzie (znaleźli parę padniętych na ASF) więc zostaje podchodzenie jeleni, co prawda mniej adrenaliny (ostatniemu strzelonemu dzikowi musiałem włożyć lufe do oka, jak na mnie szarżował, szczęśliwie moja suka wisiała mu na jajach więc nie był taki szybki).
zapraszam do łowiska na polowanie spod psa, jak się nie zesrasz z emocji może polubisz i nie będziesz miał emerytury takiej jak sobie j ą wyobrażasz..
Zgłoś
winnywalen 2025-01-22, 20:49 1
zajac1190 napisał/a:

Nawet lama ma tych k🤬ów dosyć

Gdyby nie te "k🤬y" to byś teraz ruskim duży dawał. Widzę, że propaganda wzajemnej nienawiści ma się coraz lepiej.
Zgłoś
skywalker75 2025-01-22, 20:53
Nosz k🤬a, jak ja nie znoszę ruskich lam

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-01-22, 20:53 1
Oooo jezuu, ale Ty jesteś zimny drań! A jaki bogaty!!! O moją emeryturę się nie martw. W mojej branży całkiem nieźle się zarabia

lysymisio6969 napisał/a:

więc tak wyobrażasz sobie swoją emeryture.. przykre..

Tak wyobrażam sobie(a raczej wszyscy mamy okazję ogladać w walkach o karpie w lidlu) twoją emeryturę - pokolenia ery demoludów, "dorobionego" na zmianach ustrojowych i wynoszeniu z pracy. Pokolenia, przez które mamy opinię na świecie jaką mamy, którą jeszcze długo będziemy musieli naprawiać.

lysymisio6969 napisał/a:

zapraszam do łowiska na polowanie spod psa, jak się nie zesrasz z emocji może polubisz i nie będziesz miał emerytury takiej jak sobie j ą wyobrażasz..

Co ma polowanie do emerytury? Serio, co ma wspólnego chodzenie po lesie z grupą podstarzałych alkoholików do emerytury? 20 letnie auto terenowe i kilkuletnia strzelba warta kilka tys jest dla ciebie synonimem luksusu?
Zgłoś
pfefe 2025-01-22, 21:48 1
lysymisio6969 napisał/a:

takie rozmowy przed tobą dopiero za kilka lat, na razie ucz się pilnie, zdaj dobrze maturę, skończ dobre studia z dobrą lokatą a nie będziesz musiał odpowiadać na rekrutacjach na idiotyczne pytania typu "co jest twoja najsłabszą stroną.." słowami, że "moja najsłabsza stroną jest brak polotu" tylko sam będziesz zadawał rekruterom pytania, nawet najidiotyczniejsze i zobaczysz, że będą odpowiadać z uśmiechem i wazeliną, żeby wejść ci w dpue..

A potem się obudziłeś
Po jakich to studiach tak się dzieje? Bo nawet po skończonej medycynie czy prawie jesteś nikim bez specjalizacji lub aplikacji.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-01-22, 21:50
RozjebieCiMatke napisał/a:

Oooo jezuu, ale Ty jesteś zimny drań! A jaki bogaty!!! O moją emeryturę się nie martw. W mojej branży całkiem nieźle się zarabia
Tak wyobrażam sobie(a raczej wszyscy mamy okazję ogladać w walkach o karpie w lidlu)
....
karpie to ja łowie w stawie nie w lidlu.. a najchętniej sandacze na mojej ulubionej rzece
....
twoją emeryturę - pokolenia ery demoludów, "dorobionego" na zmianach ustrojowych i wynoszeniu z pracy. Pokolenia, przez które mamy opinię na świecie jaką mamy, którą jeszcze długo będziemy musieli naprawiać.
....
tak stary to ja nie jestem..
....
Co ma polowanie do emerytury?
....
ano ma to, że jak masz pasje i ją realizujesz to masz satysfakcje ze swojego życia, czego i tobie życzę o ile twój szef w korpo pozwoi ci mieć wolne..
....
Serio, co ma wspólnego chodzenie po lesie z grupą podstarzałych alkoholików do emerytury? 20 letnie auto terenowe i kilkuletnia strzelba warta kilka tys jest dla ciebie synonimem luksusu?
....
kto ci takich głupot naopowiadał o myśliwych?? trochę ci wytłumaczę.. polowanie najczęściej obywa się poza lasem i z reguły samotnie, fakt mamy jednego alkoholika w kole ale jest trzeźwy od kilkunasty lat co więcej prowadzi warsztaty dla uzależnionych i jak mówi, myślistwo nie pozwala mu wrócić do nałogu, ja mam 27 letnie auto terenowe, które jest i niezawodne i wystarczające do realizacji pasji, jednostki takie sobie jeśli chodzi o ceny.. od wartej1,6k kniejówki radziecki iż 94, ciężka ale niezawodna do sztucera turczynki za 4k na grubego.

jak widzisz ty piszesz o luksusie materialnym ja o luksusie mentalnym..

[ Dodano 2025-01-22, 21:55 ]
pfefe napisał/a:

A potem się obudziłeś
Po jakich to studiach tak się dzieje? Bo nawet po skończonej medycynie czy prawie jesteś nikim bez specjalizacji lub aplikacji.

niestety nie kończyłem studiów, które dawały by możliwości.. typowo na nich się więcej bawiłem niż uczyłem.. taki minimalista jestem.. więc po studiach musiałem chodzić na rozmowy i słuchać idiotycznych pytań.. co gorsza na nie odpowiadać.. ale dobre rady zawsze można dawać )
Zgłoś
pfefe 2025-01-22, 22:00
lysymisio6969 napisał/a:

niestety nie kończyłem studiów, które dawały by możliwości.. typowo na nich się więcej bawiłem niż uczyłem.. taki minimalista jestem.. więc po studiach musiałem chodzić na rozmowy i słuchać idiotycznych pytań.. co gorsza na nie odpowiadać.. ale dobre rady zawsze można dawać )

To Cię pocieszę, że masz mylne wyobrażenie o możliwościach jakie daje ukończenie studiów w Polsce. Jest dosłownie tylko kilka kierunków które warto studiować typu medycyna, prawo, do niedawna informatyka ale nawet one nie dają Ci zaraz po ich skończeniu żadnych natychmiastowych korzyści i nikt nie traktuje Cię zbyt poważnie
Zgłoś
lysymisio6969 2025-01-22, 22:05
pfefe napisał/a:

To Cię pocieszę, że masz mylne wyobrażenie o możliwościach jakie daje ukończenie studiów w Polsce. Jest dosłownie tylko kilka kierunków które warto studiować typu medycyna, prawo, do niedawna informatyka ale nawet one nie dają Ci zaraz po ich skończeniu żadnych natychmiastowych korzyści i nikt nie traktuje Cię zbyt poważnie

jeśli jesteś w czymś dobry i pracowity nieważne jaki kierunek będziesz miał, zawsze praca będzie pytała o ciebie, pewnie, że studia nie dają przepustki do dobrej pracy i zarobków ale jeśli w branży się pokażesz to potem jest z górki..
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-01-22, 22:11
Panowie, nie ma co bić piany i przepychać się na argumenty. Wszyscy wiemy, że wykształcenie w życiu bardziej pomaga niż przeszkadza, to nie odkrycie Ameryki. Nie ma co się kłócić. To tylko forum ze śmiesznymi lub odrażającymi filmikami. Miłego wieczoru życzę! Wszystkim bez wyjątku!
Zgłoś
blokershk 2025-01-22, 22:57 1
Zgłoś
ANALizator777 2025-01-23, 6:44 3
winnywalen napisał/a:

Gdyby nie te "k🤬y" to byś teraz ruskim duży dawał. Widzę, że propaganda wzajemnej nienawiści ma się coraz lepiej.

Nie porównuj mnie do swojej matki

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
riddick1773 2025-01-23, 17:35
Quassar napisał/a:

Oni tylko różnią sie politycznie bo koryto było za małe dla wszystkich oligarchów i sie pokłócili o stołki...
Ale mentalnie zwykła ludność jota w jote na tym samym poziomie.
Widze to na codzień w grach oho kolejny rusek patrze na profil faktycznie rusek..
gram dalej kolejne toksyki i zwykle kolejne ruski a tym razem patrzę i Ukrainiec.
Często toksyczność ruskiego kacapa można pomylić z ukrem bo mówią w prawie identycznej odmianie cyrylicy.
Która pochodzi jak dobrze pamiętam z Bułgarii chyba wschodniej.

bo to jeden naród, tak samo zj🤬i. Mentalność taka sama.

podpis użytkownika

C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
C................i 2025-01-23, 23:08
j🤬 wszystko co za Bugiem !!!
Zgłoś