Nawet lama ma tych k🤬ów dosyć
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
zajac1190 napisał/a:
słychać nawet że dźwięk jest podłożony ale c🤬j tam j🤬 ich
zajac1190 napisał/a:
Oni tylko różnią sie politycznie bo koryto było za małe dla wszystkich oligarchów i sie pokłócili o stołki...
Ale mentalnie zwykła ludność jota w jote na tym samym poziomie.
Widze to na codzień w grach oho kolejny rusek patrze na profil faktycznie rusek..
gram dalej kolejne toksyki i zwykle kolejne ruski a tym razem patrzę i Ukrainiec.
Często toksyczność ruskiego kacapa można pomylić z ukrem bo mówią w prawie identycznej odmianie cyrylicy.
Która pochodzi jak dobrze pamiętam z Bułgarii chyba wschodniej.
Gdy mnie spytają na rozmowie o pracę jakim chciałbym być zwierzęciem i dlaczego to śmiało powiem że lamą i pokaże im ten filmik

ukraince to zdecydowanie gorsze roszczeniowe ścierwo niz ruscy
RozjebieCiMatke napisał/a:
Gdy mnie spytają na rozmowie o pracę jakim chciałbym być zwierzęciem i dlaczego to śmiało powiem że lamą i pokaże im ten filmik
takie rozmowy przed tobą dopiero za kilka lat, na razie ucz się pilnie, zdaj dobrze maturę, skończ dobre studia z dobrą lokatą a nie będziesz musiał odpowiadać na rekrutacjach na idiotyczne pytania typu "co jest twoja najsłabszą stroną.." słowami, że "moja najsłabsza stroną jest brak polotu" tylko sam będziesz zadawał rekruterom pytania, nawet najidiotyczniejsze i zobaczysz, że będą odpowiadać z uśmiechem i wazeliną, żeby wejść ci w dpue..