Lampart upolował małpę i przy okazji odkrył jej młode. Ciekawa reakcja drapieżnika
podpis użytkownika
Emerytowany saren
Konto usunięte
2012-12-11, 15:16
Lampart też człowiek.
Konto usunięte
2012-12-11, 15:22
Nawet krwiożercze zwierze ma więcej serca niż nie jeden człowiek... Jakie to przykre...
nie przepadam za cz🤬chami ... ale film mnie wzruszył i mam nadzieję , że temu murzynowi się udało :/
Cwana bestia. Będzie tuczyć małego, aż podrośnie i stanie się tłustą małpą po czym dopiero wtedy go wp🤬li.
Wp🤬liłam Twoją matkę - teraz Ja Cię wychowam
A tak poważnie, zwierzęta takie jak lamparty mają silne geny macierzyńskie i wychowawczo opiekuńcze ( nad swoimi młodymi ) Ale już nie raz w przyrodzie się zdarzyło że predator przygarniał małe pod opiekę z innego gatunku żywiąc się wcześniej ich rodzicem. Instynkt macierzyński silniejszy niżu niejednej kobiety XXI wieku. Takie filmy powinni puszczać takim przypadkom jak matka Madzi czy tej co na podlasiu kilkoro zabiła .itp. Świat schodzi na dno! Ludzie to zwierzęta, a zwierzęta mają więcej z człowieka
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Konto usunięte
2012-12-11, 15:50
k🤬a dalem nie tu piwo gdzie chcialem
Konto usunięte
2012-12-11, 15:59
dziwne, nie wymiękam przy romansach nudzą mnie jak sk🤬ysyn, z harda się śmieje, ale przyroda doprowadza mnie do... to pewnie przez cebule, tak przez cebule :/
rockface123 napisał/a:
dziwne, nie wymiękam przy romansach nudzą mnie jak sk🤬ysyn, z harda się śmieje, ale przyroda doprowadza mnie do... to pewnie przez cebule, tak przez cebule :/
cebula jest na hardzie
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Można przewinąć. Nie wp🤬li małej małpki. Humanizacja wśród zwierząt. Zezwierzęcenie w dziale hard.
podpis użytkownika
Arsen z "n"
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
Konto usunięte
2012-12-11, 16:07
Myślałem po tytule że lampart dopadł jakiegoś murzyna i jego dzieci xD
Za chwilę małpka będzie próbowała jak mama popitalać 100km/h po sawannie i zaczną się problemy środowiskowe...
Bardziej ludzki od niektórych ludzi
Konto usunięte
2012-12-11, 16:11
Po prostu zdaje sobie sprawę z tego, że nie opłaca się wp🤬lać małej małpki - lepiej poczekać aż podrośnie.
wychowa, podtuczy i wp🤬li:D cwaniak