Up a ty ze swoim z domu nie wychodzisz ? Sp🤬alaj się uczyć bo masz sprawdzian z wf gimbusie
A nikogo nie dziwi tekst "Pare lat temu zdarzyło mi sie potluc hartowaną szybe" , nosz k🤬a, kto trzyma w sloiku rozj🤬ą szybe z hartowanego szłka? dla frajdy? koles ma fajne pomysly, plus dla niego, ale troszke to dziwne

podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't

Koleś jest po chemioterapii, kocha to co lubi robić i o to chodzi. Połowa z was wygląda gorzej na ryju i by go nie pokazała necie nawet.

No bez jaj? Wynalazca? K🤬a geniusz taki a nie pomyślał o pilocie sterującym a przykleił wykałaczkę

siwielec29 napisał/a:
w Wielkiej Brytanii sprzedaj takie duszki i czaszki wykonane z gumy na halloween z jedna dioda zmieniajaca klory (na dwie baterie) - wiec - nie bede siedzial i nap🤬lal czegos, co moze za mnie zrobic ktos inny - wytarczylo wyrwac diode z gumy i teraz moge wsadzic sobie w tylek i swiecic jak on a newet i lepiej bo bez kabelkow i jakiegos patyka
dodal bym zdjecie ale nie dodam
![]()
Babę też może za Ciebie wyr🤬ać ktoś inny.
podpis użytkownika
Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
podejrzewam, że wcale nie trzymał w słoiku tej szyby, tak o. Jak stwierdził że potrzebuje to poszedł na jakieś złomowisko, wybił szybę w samochodzie i zebrał. Nikt normalny nie trzyma kawałków szkła przez parę lat : P

Wg. mnie szybe rozj🤬 na jakimś przystanku autobusowym.
Ale c🤬j z tym, nie ma go co ścigaćm widać ma anemie i za niedługo p🤬lnie w kalendarz a lampke na grobie mu sie postawi, heheee
Ale c🤬j z tym, nie ma go co ścigaćm widać ma anemie i za niedługo p🤬lnie w kalendarz a lampke na grobie mu sie postawi, heheee
Idioci chlopak jest po chemioterapii a wy sie z niego śmiejecie debile
podpis użytkownika
Życie jest okrutne...