dback napisał/a:
No bez jaj? Wynalazca? K🤬a geniusz taki a nie pomyślał o pilocie sterującym a przykleił wykałaczkę
![]()
Dokładnie, też o tym pomyślałem, nie mówiąc już o tym, że mógł kabel zasilający puścić otworem w pojemniku. Z jednej strony ceni mu się, że się kształci i coś robi, z drugiej sprawia wrażenie partacza.

Baba z brodą to jeden z pozytywniejszych obiawów Polskiego internetu. Mam nadzieję że chłopak będzie rozwijał swoją pasję... no i że nie ciśnieniuje się za bardzo za swoją nieoficjalną ksywkę...
Ciekawe gdzie się podziały jego włosy (:
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Dobrze, że się ogolił, bo wyglądał jak totalny pajac.
Teraz przynajmniej nie robi z siebie pośmiewiska wyglądem, może ludzie zaczną szanować jego filmy i zrobi coś fajnego ;p
Teraz przynajmniej nie robi z siebie pośmiewiska wyglądem, może ludzie zaczną szanować jego filmy i zrobi coś fajnego ;p
wspolczuje mu choroby ale z drugiej strony Sadysci (o ile jeszcze jacys sa na tym portalu :| ) nie spinajcie dupy ze chlopak chory i ze odrazu piwko leci. Ja mialem 2 z matmy na koniec liceum i nikt do mnie reki nie wyciagal ;>

Jestem "zdumiany" tym, że mój temat jest na głównej.
Teraz mogę się uważać z prawdziwego sadola!
Gińcie wszyscy, którzy komentujecie a nie macie filmu na głównej, jaaa tutej jestem w loży panów, buahahahaha
Gińcie wszyscy, którzy komentujecie a nie macie filmu na głównej, jaaa tutej jestem w loży panów, buahahahaha

Bridgwater88 napisał/a:
Ja mialem 2 z matmy na koniec liceum i nikt do mnie reki nie wyciagal ;>
Ja bym ci rękę wyciągnął... batem k🤬a po plecach nieuku! Teraz cierp na łopacie

michji napisał/a:
Jestem "zdumiany" tym, że mój temat jest na głównej.
uklęknij przede mną i otwórz usta.. przed twym królem śmiertelniku.
ja przy tobie chyba adminem jestem

jak dla mnie to koleś ma k🤬a obłęd w oczach, psychol z polibudy:D

michji napisał/a:
Tym razem bez brody, więc większość próśb sadoli zostało spełnionych
Mógłbyś to rozwinąć?

Ogólnie budowanie takich zabawek już od kilku lat jest nieopłacalnie i głupie (chyba ze tylko jako ćwiczenie na płytce testowej) szczególnie ze "konstruktor" nie zastosował żadnego sterowania bezprzewodowego a program jest biedny (dioda RGB z wbudowanym sterownikiem coś kolo 1zł wielkość 5x5mm) widziałem kilka konstrukcji tego kolesia i uważam ze jest on porostu gimbusem który nie ma kolegów i musi chwalić się w necie swoimi "konstrukcjami".
Zaraz dostane z🤬by ale sam " konstruowałem " podobne rzeczy kilka lat temu i żałuje ze się nimi "chwaliłem".
elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1570066&highlight=
youtube.com/user/MateuszITI/videos?flow=grid&view=0
Zaraz dostane z🤬by ale sam " konstruowałem " podobne rzeczy kilka lat temu i żałuje ze się nimi "chwaliłem".
elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1570066&highlight=
youtube.com/user/MateuszITI/videos?flow=grid&view=0

Kuuurde, aż mi się przypomniało dzieciństwo, babcia na wsi miała taką lampkę, tylko podświetlane były szklane kwiaty.
Browar postawiony.
Browar postawiony.