jak dla mnie to koleś jest nie poważny
bierze się za grubszą sprawę a nawet człowieka nie umie przy sobie utrzymać
bierze się za grubszą sprawę a nawet człowieka nie umie przy sobie utrzymać

haha ale debil! zamiast sp🤬alac stamtad to on goni zakladnika miedzy policjantami. mial szczescie ze nie dostal kulki a powinien znajac ameryke.
Tyle razy dostał z tasera że jedna kulka więcej mu pewnie nie robi różnicy. A nawet jakby przeżył wielokrotne porażenie 20 tysiącami wolt to i tak pewnie się okaże, że zginął przy próbie ucieczki

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

@up
Za takie zbezczeszczenie słowa k🤬a powinieneś zostać spalonym na stosie. Nie wstyd ci pisać "kurfa" jak jakaś ciota ?
Za takie zbezczeszczenie słowa k🤬a powinieneś zostać spalonym na stosie. Nie wstyd ci pisać "kurfa" jak jakaś ciota ?
Cytat:
szkoda słów, co za leszcz, lamus
tak bo Ty wyciągnąłbyś zza skarpetki .45-tkę rozwalił wszystkich gliniarzy po czym wsiadł w policyjny radiowóz i odjechał ze zrabowanym hajsem

@up
Nie ma c🤬ja że na sadolu znajdzie się gimbus który odp🤬li taki numer jak koleś na filmiku
Nie ma c🤬ja że na sadolu znajdzie się gimbus który odp🤬li taki numer jak koleś na filmiku

podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Ja się czułem kozakiem jak wykłóciłem(a nie jak zwykle sie wyprasza) obniżenie mandatu o 2 stówki przez uznanie niższej prędkości...A i tak nie ma porównania do tego kolesia...
Zresztą po utracie zakładnika ucieczka tak jak i w tym przypadku była by bezsensu, a nawet większe prawdopodobieństwo ze kulkę by zaliczył. Już lepiej było by sie poddać...Koleś w panice za pewne nie wiedział co robi
Zresztą po utracie zakładnika ucieczka tak jak i w tym przypadku była by bezsensu, a nawet większe prawdopodobieństwo ze kulkę by zaliczył. Już lepiej było by sie poddać...Koleś w panice za pewne nie wiedział co robi

Ta kobieta co ucieka w roli zakładnika to prawdziwy przestępca, ten co leżał na ziemi to zakładnik, który zgodził się to zrobić pod zagrożeniem życia. A kto mi powie, że nie mogło tak być? hehe

Chłopak pewnie teraz siedzi w pierdlu - a w USA za zakładnika to można całkiem sporo latek dostać - i codziennie dostaje karnego k🤬sa za swoje "umiejętności".