Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Sunday 2018-06-03, 21:08 11
Zgłoś
kwaite09 2018-06-03, 23:32 5
Bardziej odrywa, niż ucina.
Zgłoś
Argeusz 2018-06-04, 2:59 20
Ja bym wypuścił, wywalczyła sobie życie na arenie śmierci.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
Pantilion 2018-06-04, 5:57 3
K🤬a sto razy bardziej rozgarnięte stworzenie niż ciapaki

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Teodov 2018-06-04, 8:32 22
To jest rak.
Btw zawsze mnie zastanawiało czemu tyle Sadoli i innych pojebów się cieszy jak ktoś torturuje i zabija małe zwierzęta, owady, inne bezkręgowce czy choćby tego raka a jak ktoś robi krzywdę psu czy innym ssakom to jest wielkie obruszenie i obowiązkowy top koment w stylu "podrzynanie gardeł ludziom mnie nie rusza (bo taki jest twardy sk🤬ysyn) ale jak robią krzywdę niewinnemu zwierzęciu nie mogę patrzeć (bo taki jestem wrażliwy). Murzyńśkie kuto w dupe temu co skrzywdził tego raka! Niech sobie wacka wsadzi do tej zupy a potem odetnie to chętnie obejrzę taki materiał.
Zgłoś
forshow 2018-06-04, 9:06 1
Podobna sytuacja jak gdy facet budzi sie po zakrapianym balecie obok fatalnej panny... zeby nie obudzic potwora odgryza sobie reke [niczym wilk w potrzasku] na ktorej spi owe monstrum po czym sp🤬ala cichaczem.

podpis użytkownika

Nie ma wyjścia? To sobie je stwórz...
Zgłoś
piarob_1 2018-06-04, 9:26
to jest homar (jomfruhummer po dunsku) raki sa jasne, te sa pomaranczowe.

podpis użytkownika

pozdrawiam
Zgłoś
Argeusz 2018-06-04, 12:10 9
Wszyscy c🤬ja się znacie, to jest k🤬a wielbłąd.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
piso 2018-06-06, 8:38
P🤬lisz, to nosorożec
Zgłoś