📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marnotrawna napisał/a:
kudlaty1125, Ja-ah-qu-ub-el, kolejna wasza przepychanka słowna będzie nagrodzona odpowiednio. albo ostudźcie swój zapał, albo przenieście dalszą wymianę zdań na PW.
pozdrawiam
jej, bijcie jej pokłony. Pozdrowiła Was... ja bym nie pozdrowił

Cytat:
skąd u was taka nienawiść do religii i ludzi ją wyznających?
Religia ssie i jest dla ludzi słabych.
Linekk napisał/a:
Religia ssie i jest dla ludzi słabych.
a TV to zło, dla ludzi bez własnego zdania, mózgu i nigdy jej nie oglądałeś i nie będziesz oglądał?

McMenel napisał/a:
A wierzących powinno się zamykać w szpitalach psychiatrycznych.
Tata mnie kiedyś nauczał - Jeśli jedna osoba ma urojenia to jest chora psychicznie, jeśli wiele osób ma urojenia, to jest to religia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie