Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener 2012-04-10, 1:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 1:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 1:54 3
Pener666 napisał/a:

no i znowu zaczynasz spamować

nie ja pierwszy:

Pener666 napisał/a:

bo katolicy pojechali pod pałac prezydencki zająć dobre miejsca na forum zostały tylko niedobitki, których nie stać na bilet do warszawy

Pener666 napisał/a:

zaczepiasz porządnych użytkowników swoimi zaczepkami wyniesionymi z rodzinnej obory

tym tekstem to ty zasłużyłeś na warna, z resztą nie raz jedziesz po mnie nawet pod tematami w których nie zająłem głosu

Pener666 napisał/a:

potem będzie płacz, że warna dostał

nie będzie, wiem, że musisz sobie jakoś radzić gdy brak ci argumentów

kudlaty1125 napisał/a:

@Ja-ah-qu-ub-el
Może to ty lepiej powinieneś udać się do wc i załatwić to sam ze sobą. Ochłoń chłopie, coś taki nerwowy strasznie. W dziale hard widziałem fajną kolekcę pań z ku*asami, może któraś ci się dpodoba

pewnie każdy kto ma odmienne zdanie jest po prostu kłótliwy i nerwowy, ach ta prymitywna retoryka rodem z tvn-u
Zgłoś
Pener 2012-04-10, 1:59 4
no nic do niego nie dociera, ale nie ma się co dziwić, wyborcy pisu zwłaszcza ci z nizin społecznych tak mają
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 2:01 1
Cytat:

no nic do niego nie dociera, ale nie ma się co dziwić, wyborcy pisu zwłaszcza ci z nizin społecznych tak mają

a kto ci powiedział, że głosuję na pis? i że jestem z nizin społecznych? jakieś głosy w twojej główce?
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 2:03
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 2:08
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 2:24 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 2:29
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

już raz wytknąłem ewidentny brak logiki w twojej wypowiedzi,

Gdzież to, jakoś sobie nie przypominam. To ten fragment który wyrwałeś na początku, gdzie pisałem żeby ludzie nie wmawiali innym czegoś czego sami nie rozumieją. Chciałem tam podkreślić mój sprzeciw wobec fanatyzmu i zmuszania ludzi do uwierzenia w coś. Myślałem że łatwo to będzie zrozumieć, no ale cóż. Nie wiem komu tu brak logiki. Jeśli czegoś nie zrozumiałeś przeczytaj to jeszcze ze 3 razy, jak nie pomoże to zapytaj się kogoś dorosłego co to znaczy.
Co do telewizji jak już pisałem nie oglądam.
ps. używanie mądrych słów nie czyni twojej wypowiedzi mądrzejszą.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 2:36
Pieprzyć i ateistów i katoli. Jestem agnostykiem
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 6:29 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 7:35 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-10, 10:36 2
@ Ja-ah-qu-ub-el
jesteś chory, bardzo chory
życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Zgłoś
Kamm 2012-04-10, 11:51
Wierzę w Boga i jakoś mnie nie rusza "atak" na krzyż. To ludzie wynieśli krzyż na ołtarze.
Zgłoś
marna 2012-04-10, 14:59
kudlaty1125, Ja-ah-qu-ub-el, kolejna wasza przepychanka słowna będzie nagrodzona odpowiednio. albo ostudźcie swój zapał, albo przenieście dalszą wymianę zdań na PW.
pozdrawiam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem