👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teledysk dokładnie obrazujący iloraz inteligencji wśród nich...
Aczkolwiek, zrobiłbym ją na ostro...
Aczkolwiek, zrobiłbym ją na ostro...

Kanar mógłby ich strollować i posmarować zawczasu uchwyt jakimś śliskim mazidłem.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Aczkolwiek, zrobiłbym ją na ostro...![]()
a tam w cipie gówno...

I ja się nie dziwię ruchom feministycznym w UK, przecież tu nie ma mowy o żadnym parytecie...

Oni by mogli z tego wsiadania zrobić dyscyplinę sportową. Dwie drużyny po obu stronach pociągu i na starcie 10km/h, zliczanie osób ile wskoczyło po czym podnosimy prędkość o 10km/h i tak coraz szybciej. Pod koniec największa kakaowa gwiazda jako jedyna wskakuje przy 80km/h, zliczanie punktów i brawa wygranej drużynie.
Już widzę te soczyste kontuzje.
Już widzę te soczyste kontuzje.
oglądając tą dziką hordę tłoczącą się, przypomniały mi się powroty komunikacją miejską ze szkoły średniej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie