Kolejny film z cyklu łapanka przez policję. Pamiętacie kobietę z BMW, o której też było głośno, bo się tłumaczyła, to macie kolejny film. Szukają pieniędzy i łapią na byle co. 500zł i 10 punktów za coś takiego? Bo forsa na święta się musi zgadzać. Złodzieje!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I bardzo dobrze. Akurat w takich sytuacjach jak ta ginie najwięcej osób. Jeśli mamy na kilkupasmowej drodze przejście bez świateł to powinniśmy już z daleka przewidzieć możliwość zatrzymania się i wcale nie uważam, aby to było czepialstwo. Sam znalem osobę, którą zabił samochód na przejściu. Na dwóch pasach kierowcy się zatrzymali, na trzecim 20-kilku latek w swoim super wypasionym powypadkowym BMW sprowadzonym z Niemiec przejechał mając około 70km/h na liczniku. Zabijając jedną osobę i łamiąc jakimś cudem nogę drugiej.
@up Nie, nie bardzo dobrze.. Pieszy nie wlazł na ulicę więc gość z Toyoty nie mógł go zauważyć - tytuł filmu trafiony w dziesiątkę a działanie Polisjanta to faktycznie wyzysk.
Moja rada: profilaktycznie zwalniać a nawet się zatrzymywać się przed przejściem kiedy w pobliżu są ludzie. Tak też powinni uczyć instruktorzy jazdy.
konto usunięte
2016-12-27, 17:40
w Holandii takie wykroczenia raczej nie mają miejsca. Tam jak się widzi pieszego jeszcze na chodniku skierowanego w stronę pasów to po prostu się kierowca zatrzymuje. Zresztą sygnalizacja jest prawie na wszystkich przejściach, chociaż pieszych tam mało. No i trochę od tematu, u nich ronda,ronda i jeszcze więcej rond.