👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie przej🤬e, jutro trzeba zaprowadzić młodego żeby nigdzie nie sp🤬olił pierwszego dnia w pierwszej klasie w nowej szkole. Mówi, że ma już drugą laskę i teraz to prawdziwa miłość a ja dalej na swój ślub nie uzbierałem, k🤬a nie wiem jak to będzie.

Czasem odnoszę wrażenie, że Sadistic, przy tego typu postach - zatraca miejscami swoją pierwotną tożsamość.
Rozumiem, że kogoś to rozbawiło, jednak wrzucanie treści na portal wyłącznie z powodu samego uczestnictwa w jego społeczności, bez uwzględniania samych założeń dla których powstał - mija się celem.
Istnieją fora wielotematyczne.
Nazwa portalu zobowiązuje, a przynajmniej powinna (reprezentować).
Rozumiem, że kogoś to rozbawiło, jednak wrzucanie treści na portal wyłącznie z powodu samego uczestnictwa w jego społeczności, bez uwzględniania samych założeń dla których powstał - mija się celem.
Istnieją fora wielotematyczne.
Nazwa portalu zobowiązuje, a przynajmniej powinna (reprezentować).
Gnostyk, odnosisz błędne wrażenie i nie masz najmniejszego pojęcia o czym piszesz.
Dla przypomnienia pierwszy z brzegu temat reprezentujący jak ty to nazywasz "pierwotną tożsamość".
Jeden z pierwszych i dodany nie przez byle kogo, bo przez pomysłodawcę, założyciela i administratora strony sadistic.pl
sadol.pl/zawodu-w-piciu-wody-z-miski-pies-kontra-wlasciciel-vt1237.htm
Baw się dobrze
Dla przypomnienia pierwszy z brzegu temat reprezentujący jak ty to nazywasz "pierwotną tożsamość".
Jeden z pierwszych i dodany nie przez byle kogo, bo przez pomysłodawcę, założyciela i administratora strony sadistic.pl
sadol.pl/zawodu-w-piciu-wody-z-miski-pies-kontra-wlasciciel-vt1237.htm
Baw się dobrze

Jak bardzo trzeba być p🤬lniętym, żeby się tak drastycznie upodobnić do przeciwnej płci?
Jeszcze bardziej naj🤬e trzeba mieć, żeby starać się swoim wyglądem nabrać jak najwięcej ludzi i wmawiać im później homoseksualizm :/
Jeszcze bardziej naj🤬e trzeba mieć, żeby starać się swoim wyglądem nabrać jak najwięcej ludzi i wmawiać im później homoseksualizm :/

~Sunday napisał/a:
, odnosisz błędne wrażenie i nie masz najmniejszego pojęcia o czym piszesz.
Baw się dobrze
współczuję, bo chyba uwsteczniasz się
nigdy nie zrozumiem ludzi co atakują innych przez te trapy... faceci zmieniają swój wygląd by nadać mu jak najbardziej kobiece cechy, które podobają się większości facetów, po czym wyzywają, że haaa jesteś gejem bo ci się spodobałem... no nie, spodobały mi się właśnie te kobiece cechy- więc nie, nie jestem gejem
Geigi napisał/a:
nigdy nie zrozumiem ludzi co atakują innych przez te trapy... faceci zmieniają swój wygląd by nadać mu jak najbardziej kobiece cechy, które podobają się większości facetów, po czym wyzywają, że haaa jesteś gejem bo ci się spodobałem... no nie, spodobały mi się właśnie te kobiece cechy- więc nie, nie jestem gejem
Jak ni epotrafisz odróznić kobiety od mężczyzny to nie jest najlepiej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie