dał się zbłaźnić jak najgorszy p🤬lony zjeb genetyczny którego zaj🤬 kapitan bomba
Nie lubie tego h🤬ja bo hajs i sława odj🤬a mu rozum sprawy mają się tak że teraz jest stary i h🤬jowo gra
A jaranie sie piłką nożną to pedalstwo
Nie lubie tego h🤬ja bo hajs i sława odj🤬a mu rozum sprawy mają się tak że teraz jest stary i h🤬jowo gra

Za Ronaldo zawsze piwo...
Haha! K🤬a mam was! Żartowałem! Nie ma piwa za tego pedała!
Haha! K🤬a mam was! Żartowałem! Nie ma piwa za tego pedała!
Nigdy nie zrozumiem przejmowaniem się kimś, kto na drugiej stronie globu nawet nie wie o waszym istnieniu a kasy ma od c🤬ja i szczy na takie daremne wywody, aż tak was interesuje, co tam sobie gdzieś jakiś piłkarzyk robi, jak wygląda i jak się zachowuję?

Poziom homoseksualizmu na sadolu ostatnio dobija do poziomu granicznego, proszę zaprzestać.
Ronaldo, to conajwyżej może lubryfikant dla pedałów reklamować.
Osobiście go nie lubię chodź za Messim też nie przepadam. Ronaldo zarabia koło 180 000zł dziennie niema co mu się dziwić z tak zj🤬ą wypłatą również bym się wziął za reklamy telewizorów...
antek545643 napisał/a:
dał się zbłaźnić jak najgorszy p🤬lony zjeb genetyczny którego zaj🤬 kapitan bomba
jejku jejku, nie zesraj się