Trzeba przyznać - efekcior zajebisty

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

Zadziwiające jest to, że wszyscy sąsiedzi mają takie same szklanki.

@bziktheblue Gdzie jest napisane/powiedziane, że zaj🤬 szklanki sąsiadom?
Ciekaw jestem kiedy będzie pierwszy przypadek debila świecącego przypadkowym ludziom tym czymś w oczy.

Oglądając tego typu filmiki utwardzam się w przekonaniu, że ludzi ogranicza tylko i wyłącznie ich wyobraźnia, na waszych oczach fantastyka naukowa staje się rzeczywistością.
Ciekawe jakby to wyglądało zrobione laserem o dużo większej mocy (tzn. przepalenie tych wszystkich balonów z prędkością światła)
Bo w tym przypadku wiadomo, że laserek potrzebuje pare ms na przepalenie

podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori
czemu podkreslil ze sa to czarne balony
przeciez doskonale to widac od 1 sekundy filmu
przeciez doskonale to widac od 1 sekundy filmu
Alonso napisał/a:
Do tej pory myślałem, że laser działa z szybkością światła
Bo działa..
Nie mów, że na prawdę masz 38 lat i nie rozumiesz co zaszło na filmie

@UP
Daj spokoj @Alonso, napisal walsnie test gimazjalny, cieszy sie ladna pogoda i trzyma kciuki aby dostac sie do dobrej budowlanki i bardzo dobrze ze tam a nie do jakiegos LO, bo nie wszystkim jest potrzebne wyksztalcenie srednie!!
A o oczy bym sie nie martwil, bo taki niebieski laser podejrzewam ze jest wyk🤬iscie drogi \.
Daj spokoj @Alonso, napisal walsnie test gimazjalny, cieszy sie ladna pogoda i trzyma kciuki aby dostac sie do dobrej budowlanki i bardzo dobrze ze tam a nie do jakiegos LO, bo nie wszystkim jest potrzebne wyksztalcenie srednie!!
A o oczy bym sie nie martwil, bo taki niebieski laser podejrzewam ze jest wyk🤬iscie drogi \.

Matuus napisał/a:
Ciekaw jestem kiedy będzie pierwszy przypadek debila świecącego przypadkowym ludziom tym czymś w oczy.
Jak masz laser ...... to wiesz ja nie mam zbyt bardzo rozwiniętej wrażliwości oraz innych cech.